Рецепт Суфле з курячої печінки в мультиварці фото

Суфле з курячої печінки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пишне і ароматне суфле з печінки - це вишукане блюдо, яке неймовірно смачно як в холодному, так і в гарячому вигляді. А приготування випічки в мультиварці дозволяє суфле рівномірно пропектися.

Опис приготування:

Враховуйте, що при випіканні в мультиварці суфле підрум'яниться тільки з одного боку. Тому для отримання рум'яної скоринки з обох сторін, після випікання переверніть суфле і готуйте в режимі"Випічка" ще 20 хвилин.

  • Печінка куряча - 700 грам
  • Яйця курячі - 4 штуки
  • Вершки 20% жирності - 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Борошно пшеничне - 160 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте перелічені продукти, печінку добре промийте та висушіть паперовим рушником. Замість петрушки можна взяти кріп або зелену цибулю.
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 2
Курячу печінку і ріпчасту цибулю добре подрібніть в блендері. Повинна вийти рідка однорідна маса.
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 3
Belk відділ Желтков, додайте до подрібненої з цибулею печінки жовтки, сіль (приблизно 1 немає. Л.), спеції і дрібно нарізану петрушку, перемішайте.
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 4
Влийте в отриману масу вершки, знову добре перемішайте.
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 5
Борошно з'єднайте з розпушувачем і всипте до решти інгредієнтів при одночасному просеивании і перемішуванні.
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 6
Білки збийте в міцну піну і частинами додайте в отриману суміш. Акуратно перемішайте масу лопаткою або ложкою від низу до верху, щоб білки не осіли.
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 7
Отриману масу викладіть в підготовлену (змащену маслом і злегка присипану борошном) чашу мультиварки. Готуйте суфле в режимі"Випічка" протягом 1 годину.
суфле з курячої печінки в мультиварці - фото крок 8
Після закінчення зазначеного часу відкрийте кришку мультиварки і дайте суфле трохи охолонути в чаші, а потім перенесіть його на блюдо.

Схожі рецепти