Суфле з курячої печінки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пишне і ароматне суфле з печінки - це вишукане блюдо, яке неймовірно смачно як в холодному, так і в гарячому вигляді. А приготування випічки в мультиварці дозволяє суфле рівномірно пропектися.
Враховуйте, що при випіканні в мультиварці суфле підрум'яниться тільки з одного боку. Тому для отримання рум'яної скоринки з обох сторін, після випікання переверніть суфле і готуйте в режимі "випічка" ще 20 хвилин.
- Печінка куряча - 700 грам
- Яйця курячі - 4 штуки
- Вершки 20% жирності - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Борошно пшеничне - 160 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Сіль, спеції - За смаком
Підготуйте перелічені продукти, печінку добре промийте та висушіть паперовим рушником. Замість петрушки можна взяти кріп або зелену цибулю.
Курячу печінку і ріпчасту цибулю добре подрібніть в блендері. Повинна вийти рідка однорідна маса.
Belk відділ Желтков, додайте до подрібненої з цибулею печінки жовтки, сіль (приблизно 1 немає. Л.), спеції і дрібно нарізану петрушку, перемішайте.
Влийте в отриману масу вершки, знову добре перемішайте.
Борошно з'єднайте з розпушувачем і всипте до решти інгредієнтів при одночасному просеивании і перемішуванні.
Білки збийте в міцну піну і частинами додайте в отриману суміш. Акуратно перемішайте масу лопаткою або ложкою від низу до верху, щоб білки не осіли.
Отриману масу викладіть в підготовлену (змащену маслом і злегка присипану борошном) чашу мультиварки. Готуйте суфле в режимі "випічка" протягом 1 годину.
Після закінчення зазначеного часу відкрийте кришку мультиварки і дайте суфле трохи охолонути в чаші, а потім перенесіть його на блюдо.