Рецепт Печиво «Біскотті» фото

Печиво «Біскотті»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Біскотті
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Цікаве італійське печиво, яке випікається два рази. А ще воно може зберігатися дуже довго.

Опис приготування:

Хрустке і смачне печиво"Біскотті" прекрасно підійдуть і до чаю, і до кави. Якщо їх вмочати в чай ​​або каву - вони не розмокають, але добре вбирають рідину. Рецепт приготування печива"Біскотті" досить простий. Всі інгредієнти легкодоступні. Горіхи для цього печива можна брати будь-які - волоські, fistashki, арахіс. Можна змішати кілька видів горіхів - буде цікавіше, якщо вам не подобається какао - цей інгредієнт можна видалити з рецепта. Як приготувати печиво"Біскотті" , детально розписано в рецепті і показано на фото. Думаю, що все у вас вийде Приємного апетиту!

  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Горіхи - 1 Склянка
  • Какао - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
печиво
Збиваємо з цукром і корицею м'яке вершкове масло.
печиво
Додаємо в три етапи, весь час збиваючи, по одному яйцю і по ложці борошна. Потім додаємо молоко.
печиво
Ножем або качалкою подрібнюємо горіхи і додаємо разом з какао в отриману масу. Перемішуємо.
печиво
Борошно, що залишилося змішуємо з розпушувачем і замішуємо тісто з отриманою масою.
печиво
Тісто має вийти досить густим. Змочуємо водою руки і формуємо 3 кнопка. Викладаємо їх на деко і відправляємо в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку на 30 хвилин. Потім виймаємо і даємо трохи охолонути.
печиво
Нарізаємо спечені батони на скибочки. Товщина скибочок - трохи більше 1 см.
печиво
Температуру в духовці зменшуємо на 10-15 градусів. Викладаємо скибочки на деко і відправляємо запікатися ще хвилин на 10.

Схожі рецепти