Печиво «Біскотті»
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве італійське печиво, яке випікається два рази. А ще воно може зберігатися дуже довго.
Хрустке і смачне печиво "біскотті" прекрасно підійдуть і до чаю, і до кави. Якщо їх вмочати в чай або каву - вони не розмокають, але добре вбирають рідину. Рецепт приготування печива "біскотті" досить простий. Всі інгредієнти легкодоступні. Горіхи для цього печива можна брати будь-які - волоські, fistashki, арахіс. Можна змішати кілька видів горіхів - буде цікавіше, якщо вам не подобається какао - цей інгредієнт можна видалити з рецепта. Як приготувати печиво "біскотті", детально розписано в рецепті і показано на фото. Думаю, що все у вас вийде Приємного апетиту!
- Вершкове масло - 80 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Горіхи - 1 Склянка
- Какао - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
Збиваємо з цукром і корицею м'яке вершкове масло.
Додаємо в три етапи, весь час збиваючи, по одному яйцю і по ложці борошна. Потім додаємо молоко.
Ножем або качалкою подрібнюємо горіхи і додаємо разом з какао в отриману масу. Перемішуємо.
Борошно, що залишилося змішуємо з розпушувачем і замішуємо тісто з отриманою масою.
Тісто має вийти досить густим. Змочуємо водою руки і формуємо 3 кнопка. Викладаємо їх на деко і відправляємо в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку на 30 хвилин. Потім виймаємо і даємо трохи охолонути.
Нарізаємо спечені батони на скибочки. Товщина скибочок - трохи більше 1 см.
Температуру в духовці зменшуємо на 10-15 градусів. Викладаємо скибочки на деко і відправляємо запікатися ще хвилин на 10.