Біскотті з родзинками і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як приготувати біскотті з родзинками і шоколадом, неймовірно смачне італійське печиво, головний плюс якого в тому, що його можна зберігати в герметичній тарі кілька місяців.
Таке печиво найкраще подавати до чаю, какао або солодкого провину, як його подають в Італії. Замість мигдалю ви можете взяти лісові горіхи або волоські, але саме мигдаль дає приємний аромат цим сухарів.
Таке печиво в Італії зазвичай готують до зиязиках свят, але воно настільки смачне, що я можу готувати його з приводу і без
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Ізюм невеликий - 50 грам
- Шоколад чорний - 100 грам
- Мигдаль цілий - 50 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
1. Просіяне борошно змішайте з цукром і розпушувачем. Потім додайте вершкове масло кімнатної температури і розітріть масу в крихту.
2. Додайте злегка збиті віночком яйця кімнатної температури. Додайте нарізану шоколад, дрібні родзинки і цілі мигдальні горіхи.
3. Змочуючи руки водою, скачайте з тіста дві ковбаски, викладіть їх на застелений пергаментним папером деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
4. Потім дайте бискотти охолонути до кімнатної температури. Потім наріжте печиво товщиною 1 см і відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 15-20 хвилин, щоб печиво перетворилося в сухарі.
5. Дайте печінкою повністю охолонути. Смачного!