Біскотті з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Біскотті з шоколадом - довгі печива, покриті шоколадом, родом з Франції. Їх можна опускати в кави, вино, гарячий шоколад. Біскотті можуть бути самого різного аромату - анісові, мигдальні, ін.
Якщо бискотти з шоколадом зберігати в герметично закритому посуді, то термін придатності може бути цілий місяць. Тому дуже вигідно зробити відразу велику партію (тільки не вперше) і потім довго насолоджуватися. Смак бискотти з шоколадом буде залежати від того який екстракт ви додасте. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 2 штуки
- Цедра апельсина - 2 Ст. Ложки
- Мигдаль - 3/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Екстракт мигдалю - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 250 грам
- Шоколад - 200 грам
Підготувати продукти.
Яйця з цукром збийте до білого кольору.
Додайте мигдальний екстракт, ванілін, цедру, горіхи.
Додайте борошно і замісіть тісто.
Тісто розділити на дві частини і випекти два плоских батончика при 170 градусах 40 хвилин.
Готові батончики охолодіть і розріжте на рівні смужки.
Знову покладіть їх на деко і випікайте 8 хвилин, переверніть і випікайте ще 7 хвилин.
Шоколад розтопіть на водяній бані.
Ще гаряче печиво занурте в шоколад і дайте йому охолонути.