Рецепт Біскотті з шоколадом фото

Біскотті з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, На сніданок
Випічка, Печиво

Біскотті з шоколадом - довгі печива, покриті шоколадом, родом з Франції. Їх можна опускати в кави, вино, гарячий шоколад. Біскотті можуть бути самого різного аромату - анісові, мигдальні, ін.

Якщо бискотти з шоколадом зберігати в герметично закритому посуді, то термін придатності може бути цілий місяць. Тому дуже вигідно зробити відразу велику партію (тільки не вперше) і потім довго насолоджуватися. Смак бискотти з шоколадом буде залежати від того який екстракт ви додасте. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яйце - 2 штуки
  • Цедра апельсина - 2 Ст. Ложки
  • Мигдаль - 3/4 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Екстракт мигдалю - 1/4 чайних ложки
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Борошно - 250 грам
  • Шоколад - 200 грам
біскотті з шоколадом - фото крок 1
Підготувати продукти.
біскотті з шоколадом - фото крок 2
Яйця з цукром збийте до білого кольору.
біскотті з шоколадом - фото крок 3
Додайте мигдальний екстракт, ванілін, цедру, горіхи.
біскотті з шоколадом - фото крок 4
Додайте борошно і замісіть тісто.
біскотті з шоколадом - фото крок 5
Тісто розділити на дві частини і випекти два плоских батончика при 170 градусах 40 хвилин.
біскотті з шоколадом - фото крок 6
Готові батончики охолодіть і розріжте на рівні смужки.
біскотті з шоколадом - фото крок 7
Знову покладіть їх на деко і випікайте 8 хвилин, переверніть і випікайте ще 7 хвилин.
біскотті з шоколадом - фото крок 8
Шоколад розтопіть на водяній бані.
біскотті з шоколадом - фото крок 9
Ще гаряче печиво занурте в шоколад і дайте йому охолонути.

Схожі рецепти