Рецепт Печиво шоколадне «Біскотті з журавлиною» фото

Печиво шоколадне «Біскотті з журавлиною»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Журавлина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Біскотті
Кількість порцій: 750 г.
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печиво шоколадне"Біскотті з журавлиною" готується дуже просто і швидко. Треба приготувати тісто, сформувати бискотти і запекти їх в духовці. На все у вас піде близько години.

Опис приготування:

Для приготування бискотти з журавлиною треба зробити тісто, додавши в нього шоколад, горіхи, і сушену журавлину. Потім формуємо батончик, розрізаємо його і запікаємо в духовці.

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Борошно в / с - 250 грам
  • Розпушувач для тіста - 5 грам
  • Какао-порошок - 10 грам
  • Шоколад темний - 50 грам
  • Журавлина sushenaya - 200 грам
  • Горіх мигдалю (ядро) - 300 грам
  • Яйце (на мастило) - 1 штука
печиво шоколадне
1. Збити яйця з цукром в пишну піну. Змішати борошно з розпушувачем і какао, потім просіяти в миску зі збитими яйцями.
печиво шоколадне
2. Подрібнити шоколад, цілий мигдальний горіх, журавлину і додати в тісто. Перемішати.
печиво шоколадне
3. Скачати два батончика, викласти їх на деко, змастити яйцем, злегка розведеним з водою, і випікати при температурі 200 ° С близько 25-30 хвилин.
печиво шоколадне
4. Остудити і нарізати скибочками завтовшки 1 см. Знову розкласти на деку і випікати в духовці 10-15 хвилин.

Схожі рецепти