Печиво шоколадне «Біскотті з журавлиною»
(покроковий рецепт з фото)
Печиво шоколадне "біскотті з журавлиною" готується дуже просто і швидко. Треба приготувати тісто, сформувати бискотти і запекти їх в духовці. На все у вас піде близько години.
Для приготування бискотти з журавлиною треба зробити тісто, додавши в нього шоколад, горіхи, і сушену журавлину. Потім формуємо батончик, розрізаємо його і запікаємо в духовці.
- Яйце - 2 штуки
- Цукровий пісок - 200 грам
- Борошно в / с - 250 грам
- Розпушувач для тіста - 5 грам
- Какао-порошок - 10 грам
- Шоколад темний - 50 грам
- Журавлина sushenaya - 200 грам
- Горіх мигдалю (ядро) - 300 грам
- Яйце (на мастило) - 1 штука
1. Збити яйця з цукром в пишну піну. Змішати борошно з розпушувачем і какао, потім просіяти в миску зі збитими яйцями.
2. Подрібнити шоколад, цілий мигдальний горіх, журавлину і додати в тісто. Перемішати.
3. Скачати два батончика, викласти їх на деко, змастити яйцем, злегка розведеним з водою, і випікати при температурі 200 ° С близько 25-30 хвилин.
4. Остудити і нарізати скибочками завтовшки 1 см. Знову розкласти на деку і випікати в духовці 10-15 хвилин.