Рецепт Шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками фото

Шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Какао
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво, Біскотті

Шоколадна версія улюбленого італійського печива. Рекомендую рецепт, як приготувати шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками. Це печиво прийнято подавати вже охолодженим з кавою або гарячим чаєм.

Смачне печиво, яке можна довго зберігати. Трохи нагадує сухарі, але не таке сухе. Біскотті найчастіше подають з чашкою кави, можна з чаєм. Можна зробити класичне частування або ось таке шоколадне. Біскотті готують з мигдалем, фісташками і іншими горіхами, а також до них можна додати родзинки, сушену журавлину або інші ягоди.

  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Какао - 0, 5 склянки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - За смаком (на кінчику ножа)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка
  • Sushenaya Cranberries - 3/4 склянки
  • Fistashki - 3/4 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками - фото крок 1
1. У миску просійте борошно, какао, додайте цукор, розпушувач, соду, сіль. В іншій мисці з'єднайте апельсинову цедру, fistashki, журавлину.
шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками - фото крок 2
2. Змішайте вміст двох мисок.
шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками - фото крок 3
3. У миску до сухих інгредієнтів додайте яйця, ванільний екстракт, гарненько перемішайте все лопаткою або руками.
шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками - фото крок 4
4. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і розділіть його на 2 частини. Сформуйте з кожної невеликі ковбаски.
шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками - фото крок 5
5. Викладіть ковбаски на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками - фото крок 6
6. Дістаньте ковбаски і залиште їх на 10 хвилин, потім гострим ножем розріжте кожну на шматочки товщиною близько 1, 5 см. Перекладіть шматочки на деко і знову відправте в духовку на 8 хвилин, потім переверніть кожен на іншу сторону і запікайте ще 5-6 хвилин.
шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками - фото крок 7
7. Готове печиво остудіть і зберігайте при кімнатній температурі близько 2 тижнів, а в морозилці близько 3 місяців.

Схожі рецепти