Шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадна версія улюбленого італійського печива. Рекомендую рецепт, як приготувати шоколадні біскотті з журавлиною і фісташками. Це печиво прийнято подавати вже охолодженим з кавою або гарячим чаєм.
Смачне печиво, яке можна довго зберігати. Трохи нагадує сухарі, але не таке сухе. Біскотті найчастіше подають з чашкою кави, можна з чаєм. Можна зробити класичне частування або ось таке шоколадне. Біскотті готують з мигдалем, фісташками і іншими горіхами, а також до них можна додати родзинки, сушену журавлину або інші ягоди.
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Какао - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сода - За смаком (на кінчику ножа)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка
- Sushenaya Cranberries - 3/4 склянки
- Fistashki - 3/4 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
1. У миску просійте борошно, какао, додайте цукор, розпушувач, соду, сіль. В іншій мисці з'єднайте апельсинову цедру, fistashki, журавлину.
2. Змішайте вміст двох мисок.
3. У миску до сухих інгредієнтів додайте яйця, ванільний екстракт, гарненько перемішайте все лопаткою або руками.
4. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і розділіть його на 2 частини. Сформуйте з кожної невеликі ковбаски.
5. Викладіть ковбаски на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
6. Дістаньте ковбаски і залиште їх на 10 хвилин, потім гострим ножем розріжте кожну на шматочки товщиною близько 1, 5 см. Перекладіть шматочки на деко і знову відправте в духовку на 8 хвилин, потім переверніть кожен на іншу сторону і запікайте ще 5-6 хвилин.
7. Готове печиво остудіть і зберігайте при кімнатній температурі близько 2 тижнів, а в морозилці близько 3 місяців.