Печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Таке печінку варто спекти тим, хто не любить дуже солодке. У ньому поєднуються кислинка журавлини, горіхи і шоколадна стружка. Розповім, як приготувати печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною.
Сушену журавлину можна замінити сушеними вишнями, замість фісташок спробуйте мигдаль або фундук, а білий шоколад можна замінити чорним. Готове печиво остудіть перед подачею на стіл. Зберігайте його при кімнатній температурі, накривши рушником.
- Вершкове масло - 120 грам
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Цукор білий - 0, 5 склянки
- Яйця - 1 штука
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Біла шоколадна стружка - 1 Склянка
- Fistashki - 0, 5 склянки
- Sushenaya Cranberries - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
1. Збийте в мисці з допомогою міксера розм'якшене вершкове масло, коричневий і звичайний цукор до отримання пухнастої однорідної маси.
2. Додайте ванільний екстракт і яйце, перемішайте.
3. В окремій мисці просійте борошно і харчову соду, якщо ви використовуєте несолоним фісташки, то додайте ще й сіль.
4. Додайте суміш борошна до масляної і ретельно перемішайте з допомогою дерев'яної ложки.
5. Поріжте фісташки і додайте їх в миску, а також сушену журавлину (сушені вишні), шоколадну стружку, все ретельно перемішайте.
6. Ложкою викладайте тісто на змащене маслом деко. Поставте деко з печивом в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку і випікайте протягом 8-10 хвилин, поки печиво не стане золотистого кольору. Дістаньте його з духовки і перекладіть на решітку для охолодження.
7. Після охолодження печиво готове. Пригощайтеся!