Рецепт Печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною фото

Печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Таке печінку варто спекти тим, хто не любить дуже солодке. У ньому поєднуються кислинка журавлини, горіхи і шоколадна стружка. Розповім, як приготувати печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною.

Сушену журавлину можна замінити сушеними вишнями, замість фісташок спробуйте мигдаль або фундук, а білий шоколад можна замінити чорним. Готове печиво остудіть перед подачею на стіл. Зберігайте його при кімнатній температурі, накривши рушником.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Цукор білий - 0, 5 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Біла шоколадна стружка - 1 Склянка
  • Fistashki - 0, 5 склянки
  • Sushenaya Cranberries - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною - фото крок 1
1. Збийте в мисці з допомогою міксера розм'якшене вершкове масло, коричневий і звичайний цукор до отримання пухнастої однорідної маси.
печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною - фото крок 2
2. Додайте ванільний екстракт і яйце, перемішайте.
печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною - фото крок 3
3. В окремій мисці просійте борошно і харчову соду, якщо ви використовуєте несолоним фісташки, то додайте ще й сіль.
печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною - фото крок 4
4. Додайте суміш борошна до масляної і ретельно перемішайте з допомогою дерев'яної ложки.
печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною - фото крок 5
5. Поріжте фісташки і додайте їх в миску, а також сушену журавлину (сушені вишні), шоколадну стружку, все ретельно перемішайте.
печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною - фото крок 6
6. Ложкою викладайте тісто на змащене маслом деко. Поставте деко з печивом в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку і випікайте протягом 8-10 хвилин, поки печиво не стане золотистого кольору. Дістаньте його з духовки і перекладіть на решітку для охолодження.
печиво з фісташками, шоколадом і журавлиною - фото крок 7
7. Після охолодження печиво готове. Пригощайтеся!

Схожі рецепти