Печиво з фісташками і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Щось весь час випічку додають волоський горіх, арахіс, і як же інші горіхи? наприклад, fistashki. Вони виглядають завжди незвично. Вони надають не тільки чудовий смак, але і колір.
Познайомлю вас з несподіваним, красивим і незабутнім рецептом печива з фісташками і лимоном. Також в складі є мак. Такого поєднання я ще не зустрічала, і воно дійсно відмінне! кисле, солодке і трохи солоне в одній печінці - спробуйте!
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно пшеничне - 540 грам
- Цукор білий - 50 грам
- Цукор коричневий - 270 грам
- Яйце - 1 штука
- Яєчний жовток - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
- Fistashki - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Масло розтопіть на водяній бані.
2. В іншому посуді перемішайте яйце з жовтком, цедрою, маком, ваніліном і молоком. Окремо змішайте борошно з содою і сіллю. У яєчну суміш додайте цукор, постійно помішуючи. Потім з'єднайте обидві маси, добре все перемішавши.
3. Далі в тісто додайте фісташки і масло. Ретельно перемішайте масу. Залиште тісто на 1 годину відпочити.
4. Потім скачайте з тіста ковбаску і наріжте її кружечками.
5. Випікайте печиво на деку 10-13 хвилин при 190 градусах в духовці. Приємного чаювання!