Рецепт Курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками фото

Курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Горіхи
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Святкове і ошатне блюдо! Мені здається, така закуска не може не сподобається, террин потрібно заздалегідь приготувати, щоб він встиг охолонути і настоятися, прийняти форму. Дивимося!

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати смачний курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками. Це легке в приготуванні, але ефектне блюдо, стане прикрасою святкового столу. Ягоди брусниці заморожені, але якщо в вашому регіоні є свіжі, обов'язково їх покладіть. Прикрашайте террин на свій смак, але фісташки або ягоди будуть актуальні. Хай щастить!

  • Куряче філе - 700 грам
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Шинка - 150 грам
  • Fistashki - 2 штуки (горст)
  • Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
  • Бекон сирокопчені - 200 грам
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - 1-2 Щепоток
  • Часник сушений - 1-2 Щепоток
  • Брусниця заморожена - 1 штука (жменю)
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 1
Куряче філе вимийте, поріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку.
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 2
Шинку курячу поріжте кубиками. Можна взяти шинку будь-яку, не обов'язково курячу.
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 3
Фісташки очистіть від шкаралупи, порубати ножем.
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 4
З'єднайте куряче філе з шинкою, fistashkami, майонезом, сіллю і перцем, мускатним горіхом і сушеним часником. У процесі перемішування влийте вершкове масло розтоплене.
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 5
Потім додайте заморожені ягоди, перемішайте знову фарш.
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 6
Застелите форму для Террін беконом, утрамбуйте фарш.
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 7
Загорніть краї, покладіть смужку бекону ще зверху. Накрийте фольгою террин і відправте в духовку на 45 хвилин, температура 175 градусів.
курячий террин з брусницею, шинкою і фісташками - фото крок 8
Через 45 хвилин на форму поставте гніт і приберіть в холод на 6-8 годин. Готовий террин прикрасьте і подайте до столу. Приємного!

Схожі рецепти