Рецепт Сирний террин фото

Сирний террин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Перед вами досить оригінальний варіант, як приготувати сирний террин з соусом песто. Дуже ніжна, пікантна і апетитна закуска, яку варто спробувати повторити.

Опис приготування:

Це дуже простий, але при цьому вельми оригінальний і я б навіть сказала вишуканий варіант, як зробити сирний террин.

1. Для початку необхідно взяти солодкі перці (краще жовтого кольору) і підсмажити їх на газу до чорного кольору.

2. Потім трохи охолодіть і зніміть шкірку. Робиться це дуже просто. Акуратно видаліть насіння, а м'якоть відправте в чашу блендера.

3. Туди ж додайте вимиті і обсушені листя базиліка, панірувальні сухарі, оливкова олія, горіхи і очищені зубчики часнику.

4. Додайте сіль і перець за смаком. Збийте все до однорідності.

5. Окремо з'єднайте сир з вершковим сиром. Підсолити трохи, додайте при бажанні пластівці гострого перцю. Всі збийте в однорідну масу. Можна, можливо, знову-таки, скористатися блендером.

6. Далі все дуже просто: підготуйте невелику прямокутну форму, в якій будете формувати сирний террин в домашніх умовах. Застелите дно і бортики харчовою плівкою.

7. Викладіть приблизно половину сирної маси.

8. У центрі розмістіть начинку з песто, накрийте другою половиною сиру.

9. Щільно стягніть краю плівки, відправте форму в холодильник на 3-4 годину. Найкраще дати йому постояти всю ніч.

10. Потім акуратно дістаньте террин з форми, видаліть плівку.

11. Ось і весь рецепт приготування сирного терріна. Подавати до столу його можна з підсушеними скибочками хліба, французьким багетом або печивом, наприклад.

Смачного!

  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Листя базиліка - 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Горіхи - 50 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сир - 600 грам
  • Вершковий сир - 100 грам
  • Пластівці перцю чилі - За смаком (по бажанню)
Це дуже простий, але при цьому вельми оригінальний і я б навіть сказала вишуканий варіант, як зробити сирний террин.

1. Для початку необхідно взяти солодкі перці (краще жовтого кольору) і підсмажити їх на газу до чорного кольору.

2. Потім трохи охолодіть і зніміть шкірку. Робиться це дуже просто. Акуратно видаліть насіння, а м'якоть відправте в чашу блендера.

3. Туди ж додайте вимиті і обсушені листя базиліка, панірувальні сухарі, оливкова олія, горіхи і очищені зубчики часнику.

4. Додайте сіль і перець за смаком. Збийте все до однорідності.

5. Окремо з'єднайте сир з вершковим сиром. Підсолити трохи, додайте при бажанні пластівці гострого перцю. Всі збийте в однорідну масу. Можна, можливо, знову-таки, скористатися блендером.

6. Далі все дуже просто: підготуйте невелику прямокутну форму, в якій будете формувати сирний террин в домашніх умовах. Застелите дно і бортики харчовою плівкою.

7. Викладіть приблизно половину сирної маси.

8. У центрі розмістіть начинку з песто, накрийте другою половиною сиру.

9. Щільно стягніть краю плівки, відправте форму в холодильник на 3-4 годину. Найкраще дати йому постояти всю ніч.

10. Потім акуратно дістаньте террин з форми, видаліть плівку.

11. Ось і весь рецепт приготування сирного терріна. Подавати до столу його можна з підсушеними скибочками хліба, французьким багетом або печивом, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти