Курячий террин зі свинячої вирізкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, ситне блюдо, яке підійде як для сімейної вечері, так і на святковий стіл, та й на природу взяти можна.
Террін виходить соковитим і дуже смачним. Його можна подавати і просто на гаряче, і як холодну закуску на святковий стіл. Та й на природу його можна взяти. Температура всередині готового блюда повинна бути не менше 65 градусів. Цвітну капусту можете замінити брюссельської, а куряче філе - на філе індички. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Свиняча вирізка - 1 штука
- Бекон - 80 грам
- Кольорова капуста - 80 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Вершки 33% - 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки(1 ст. L. - фарш, 1 ст. L. - вирізка)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Складові.
Розігрійте рослинне масло на сковороді, обсмажте вирізку з усіх боків. Перекладіть на тарілку.
Поріжте цибулю і часник, обсмажте на сковороді, де смажилося м'ясо, 3 хвилини.
Поріжте бекон і кольорову капусту.
Додайте до обсмаженої цибулі і смажте ще 3 хвилини.
Додайте до фаршу вершки, яйце, сіль, перець і обсмажені овочі з беконом. Перемішайте і покладіть половину в форму застелену фольгою. На верх покладіть вирізку посоленную та обмазаний гірчицею.
Покладіть на верх залишки фаршу і закрийте всі фольгою.
Запікайте при t = 200 протягом 50 хвилин до готовності.
Відкрийте фольгу, запікайте ще 5 хвилин. Вийміть з духовки і дайте постояти, закривши фольгою, 10 хвилин. Потім поріжте і подавайте. Смачного!