Рецепт Курячий террин зі свинячої вирізкою фото

Курячий террин зі свинячої вирізкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Птах, Курка, Куряче філе, Свиняча вирізка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Смачне, ситне блюдо, яке підійде як для сімейної вечері, так і на святковий стіл, та й на природу взяти можна.

Террін виходить соковитим і дуже смачним. Його можна подавати і просто на гаряче, і як холодну закуску на святковий стіл. Та й на природу його можна взяти. Температура всередині готового блюда повинна бути не менше 65 градусів. Цвітну капусту можете замінити брюссельської, а куряче філе - на філе індички. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Свиняча вирізка - 1 штука
  • Бекон - 80 грам
  • Кольорова капуста - 80 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершки 33% - 50 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки(1 ст. L. - фарш, 1 ст. L. - вирізка)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 1
Складові.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 2
Розігрійте рослинне масло на сковороді, обсмажте вирізку з усіх боків. Перекладіть на тарілку.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 3
Поріжте цибулю і часник, обсмажте на сковороді, де смажилося м'ясо, 3 хвилини.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 4
Поріжте бекон і кольорову капусту.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 5
Додайте до обсмаженої цибулі і смажте ще 3 хвилини.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 6
Додайте до фаршу вершки, яйце, сіль, перець і обсмажені овочі з беконом. Перемішайте і покладіть половину в форму застелену фольгою. На верх покладіть вирізку посоленную та обмазаний гірчицею.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 7
Покладіть на верх залишки фаршу і закрийте всі фольгою.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 8
Запікайте при t = 200 протягом 50 хвилин до готовності.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 9
Відкрийте фольгу, запікайте ще 5 хвилин. Вийміть з духовки і дайте постояти, закривши фольгою, 10 хвилин. Потім поріжте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти