Рецепт Курячий террин зі свинячої вирізкою фото

Курячий террин зі свинячої вирізкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Курка , Куряче філе , Свиняча вирізка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Смачне, ситне блюдо, яке підійде як для сімейної вечері, так і на святковий стіл, та й на природу взяти можна.

Опис приготування:

Террін виходить соковитим і дуже смачним. Його можна подавати і просто на гаряче, і як холодну закуску на святковий стіл. Та й на природу його можна взяти. Температура всередині готового блюда повинна бути не менше 65 градусів. Цвітну капусту можете замінити брюссельської, а куряче філе - на філе індички. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Свиняча вирізка - 1 штука
  • Бекон - 80 грам
  • Кольорова капуста - 80 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершки 33% - 50 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки(1 ст. L. - фарш, 1 ст. L. - вирізка)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 1
Складові.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 2
Розігрійте рослинне масло на сковороді, обсмажте вирізку з усіх боків. Перекладіть на тарілку.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 3
Поріжте цибулю і часник, обсмажте на сковороді, де смажилося м'ясо, 3 хвилини.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 4
Поріжте бекон і кольорову капусту.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 5
Додайте до обсмаженої цибулі і смажте ще 3 хвилини.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 6
Додайте до фаршу вершки, яйце, сіль, перець і обсмажені овочі з беконом. Перемішайте і покладіть половину в форму застелену фольгою. На верх покладіть вирізку посоленную та обмазаний гірчицею.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 7
Покладіть на верх залишки фаршу і закрийте всі фольгою.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 8
Запікайте при t = 200 протягом 50 хвилин до готовності.
курячий террин зі свинячої вирізкою - фото крок 9
Відкрийте фольгу, запікайте ще 5 хвилин. Вийміть з духовки і дайте постояти, закривши фольгою, 10 хвилин. Потім поріжте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти