Оладки сирні з шоколадом і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас залишилося трохи недоїденого сиру - печіть млинці! Тільки не звичайні, а з шоколадом і журавлиною, просочені медовим сиропом! смакота!
Рецепт дуже простий і швидкий. Під пудингом мається на увазі молочний десерт в баночках - як йогурт. Замість шоколадного пудингу можна просто додати какао.
- Сир - 100 грам
- Пудинг шоколадний - 125 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне в / сорт - 4-5 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Журавлина - 2 Ст. Ложки
- Шоколадні краплі для випічки - 1 Ст. Ложка
- Масло топлене - За смаком (для випікання)
Все швидко і просто. Змішайте сир з шоколадним пудингом і яйцем, вирізати сіль.
Додайте борошно, просіяне з розпушувачем. Перемішайте виделкою до однорідності, не надто стараючись. Додайте журавлину, шоколадні краплі або рубаний шоколад.
Випікайте оладки на топленому маслі, на слабкому вогні.
Гарячі оладки викладіть в глибоку тарілку і полийте розведеним теплою водою медом або сиропом. Добре умочіть кожну оладку в рідину і просочіть.
Подавайте відразу теплими. З чашкою свіжого чаю - блаженство!