Сирні кільця з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, м'яке сирне печиво чудово підійде до чаювання. Дуже подобається дітям, та й дорослим теж до душі. Раджу познайомитися з рецептом і обов'язково приготувати ці колечка.
Рецепт цих кілець вже давно перевірений не одним поколінням. Тому раджу точно дотримуватися рецептуру і технологію приготування. На мій погляд, в тісто цілком можна додати мак або кокосову стружку. А журавлину можна замінити родзинками, наприклад.
- Вершкове масло - 200 грам
- Журавлина - 50 грам (можна сушену)
- Цукор - 70 грам
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сир - 350 грам
- Ванілін - За смаком
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 200 грам
1. Масло наріжте кубиками, Розплав і прохолодний.
2. Додайте сир, цукор і збийте все разом.
3. Додайте всі інгредієнти, крім борошна. Перемішайте.
4. Просійте борошно з розпушувачем.
5. Замісити тісто.
6. Розкачайте і виріжте колечка. Можна формою або двома склянками.
7. Обваляйте в цукрі і викладіть на деко.
8. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин. Смачного!