Сирні кільця
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу розповісти як приготувати сирні кільця. Це дуже ніжне і м'яке десертне ласощі. Такі кільця мають не тільки відмінним смаком, але і прекрасно виглядають на столі.
Замість звичайного зернового сиру можна використовувати ніжний сир Рікотта. Це прискорить процес приготування крему для кілець, а їх смак стане більш насиченим.
Цей десерт можна прикрасити цукровою глазур'ю або розтопленим шоколадом. Також на блюді красиво виглядають свіжі ягоди або варення.
Сирні кільця прекрасно поєднуються з кавою і какао.
- Вершкове масло - 400 грам
- Борошно - 170 грам
- Вода - 180 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Куряче яйце - 5 штук
- Згущене молоко варена - 100 грам
- Сир - 300 грам
- Пудра цукрова - 120 грам
100 грам вершкового масла покладіть в каструльку і додайте туди воду. Закип'ятити цю суміш і додайте туди борошно. Обсмажте борошно і додайте в каструлю яйця, енергійно все перемішуючи.
Перекладіть тісто в кулінарний мішок. Вистеліть пергаментним папером і акуратно нанесіть тісто на деко, формуючи кільця. Випікайте їх при 180 градусах 40 хвилин. Потім відкрийте духовку і підсушіть кільця 10 хвилин.
Сир протріть через сито. Це потрібно щоб крем придбав ніжну консистенцію. Потім сир змішайте зі згущеним молоком, іншим вершковим маслом і цукровою пудрою. Краще це робити блендером, щоб отримати гладку текстуру.
Готові кільця з тіста розрізати вздовж, щоб вийшло дві половинки. Кожну половинку промажьте товстий шаром сирного крему і з'єднайте їх. За бажанням присипте отримані кільця цукровою пудрою.