Кільця з цибульного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Чіпси, сухарики, рибка або піца - це поширені закуски до приходу гостей. А що ще можете запропонувати? Мій варіант вам сподобається, тому розповім, як приготувати кільця з цибульного тесту.
Можете не хвилюватися за час, адже приготувати такі кільця можна дуже швидко, вистачить півгодини або навіть менше. Цибулеві кільця обсмажують у фритюрі або на сковороді з великою кількістю рослинної олії. Перед подачею на стіл їх просушують на серветці, а до столу подають вже остиглими (з кетчупом або іншим соусом).
- Цибулина - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Заголовок Бондюель - 3 склянки
- Сода - 1 щіпка
- Чилі порошок - 1 щіпка
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1. Очистіть цибулини від лушпиння і обполосніть їх в холодній воді, потім наріжте їх кільцями.
2. У миску викладіть сіль, соду і червоний перець, додайте пару столових ложок панірувальних сухарів і перемішайте.
3. Влийте воду, щоб вийшло густе тісто, потім гарненько змішайте все.
4. Перекладіть кукурудзяну муку в тарілку з широкими полями.
5. В окрему миску викладіть пшеничне борошно і обваляйте в ній кожне цибульне кільце.
6. Перекладіть половину цибулевих кілець в рідке тісто і добре перемішайте.
7. Потім перекладіть цибульні кільця в кукурудзяну муку і обваляйте. Виконайте те ж саме з половиною цибулевих кілець.
8. Розігрійте в сковороді велику кількість рослинного масла, опустіть в нього кільця і обсмажуйте до рум'яної скоринки.
9. Викладіть кільця на серветку і подавайте до столу з томатним соусом.