Кільця кальмара в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Не завжди потрібно готувати щось масштабне, щоб отримати задоволення від їжі. Ось наприклад кільця кальмара в сметанному соусі - це саме те блюдо, яке ідеально підійде для легкої вечері!
Готову страву подається до столу гарячим в якості самостійної закуски або з будь-яким гарніром (макаронами, рисом або картопляне пюре). Обов'язково додайте якийсь свіжої зелені: зеленого лука, петрушки або кропу. Ну що ж, тепер ви знаєте, як приготувати кільця кальмара в сметані. Вперед і з піснею
- Кальмар кільця - 500 грам (заморожені)
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сол і перець - За смаком
Розморожуємо кільця кальмара і опускаємо їх в киплячу підсолену воду. Варіть 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк.
Розтопіть на сковороді вершкове масло, викладіть кільця кальмара. Трохи поперчіть і обсмажте на середньому вогні 2-3 хвилини.
Додайте сметану. Перемішайте і тушкуйте під кришкою на повільному вогні 3 хвилини. Зніміть блюдо з вогню і дайте настоятися 5-6 хвилин під кришкою.
Подавайте до столу зі свіжою зеленню. Смачного!