Кільця кальмара
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять похрумтіти цими апетитними кільцями, але не всі знають, як приготувати кільця кальмара правильно. Це прекрасна закуска під холодне пиво або смачний і поживний перекус для всіх.
Ще гарячі кільця можна присипати тертим пармезаном, це буде взагалі захват! Не чекайте, поки кальмар охолоне, відразу починайте їсти. Один з варіантів приготування - додати панірувальних сухарів, щоб колечка вийшли ще більш хрусткими.
- Борошно - 75 грам
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кальмар - 300 грам(3 тушки)
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
1
Наріжте тушку кальмара кільцями товщиною близько 0, 5 см.
2
З'єднайте борошно, сіль і перець в вакуумному пакеті.
3
Закладіть кільця в пакет з борошном і добре струсіть, поки кожне кільце не покриється борошном.
4
Розігрійте на антипригарной сковороді рослинне масло. Викладайте кільця і обсмажуйте з кожного боку по 2-3 хвилини до золотистого кольору.
5
Готові кільця викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.
6
Подавайте на великому блюді з різними соусами: кетчупом, майонезом, гірчицею.