Рецепт біскотті від Селезньова
(покроковий рецепт з фото)
Переймати досвід у відомих кондитерів - це завжди цікаво і пізнавально, згодні? З одним дуже нескладним, але неймовірно смачним рецептиком печива з горіхами хочу вас познайомити.
Розповім вам класний варіант, як приготувати біскотті від Селезньова. В даному випадку Олександр використовує фундук, але чудово працюють в рецепті абсолютно будь-які горіхи - мигдаль, fistashki і t.d. Крім того цукор цілком можна замінити медом при бажанні. Спробуйте, це справжня насолода солодким!
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Funduk - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Кава - 2 чайних ложки (чорний, остиглий)
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1
Духовку дозволите на 180 градусів. Яйця в глибокій мисці збийте з цукром.
2
Заваріть натуральний чорна кава заздалегідь, остудіть його і додайте в тісто.
3
Поступово всипати просіяне борошно.
4
Додайте горіхи (найкраще їх попередньо підсушити на сковороді кілька хвилин) і замісіть тісто.
5
Скачайте тісто "ковбаскою" і викладіть на деко, застелене пергаментом і змащений маслом. Надішліть в духовку хвилин на 20.
6
Дістаньте і остудіть трохи, щоб можна було нарізати невеликими шматочками. Найкраще тримати ніж під нахилом.
7
Розкладіть нарізані бискотти на деку і запікайте ще хвилин 15-20.
Перед подачею добре остудіть печеньки на решітці.
Перед подачею добре остудіть печеньки на решітці.