Рецепт Біскотті з тапанадою фото

Біскотті з тапанадою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Овочі , Риба та морепродукти , Оливки
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво , Біскотті
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У цьому рецепті поєднується 2 найпопулярніших страви. Тапенада - це соус з оливок, анчоусів і каперсів, а бискотти - це класичне печиво. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з тапенада.

Опис приготування:

У класичній варіації бискотти - це десерт, а ось якщо додати тапенада, то отримаєте смачну і оригінальну закуску. Можете подавати печиво на фуршет або як аперитив до святкової вечері. Є його можна з соусом, краще після остигання. Зберігайте його в контейнері з кришкою.

  • Оливки - 1 Склянка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сік лайма - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Каперсами - 1 Чайна ложка
  • Файл ančousa - 3 штуки
  • Мигдаль - 1/4 склянки
  • Чебрець - 13 штук
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Чорний перець мелений - За смаком
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Вершкове масло - 85 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 0, 5 склянки
біскотті з тапанадою - фото крок 1
1. Помістіть в кухонний комбайн оливки, гірчицю, сік лайма, часник, каперсами, файл ančousa, мигдаль, 5 гілочок чебрецю, оливкова олія і подрібніть до отримання пасти.
біскотті з тапанадою - фото крок 2
2. У мисці збийте вершкове масло, додайте яйця і молоко.
біскотті з тапанадою - фото крок 3
3. Повільно додавайте борошно, розпушувач, сіль і цукор постійно помішуючи.
біскотті з тапанадою - фото крок 4
4. Додайте листя чебрецю і 1/3 частини отриманої тапенади. Все ретельно перемішайте.
біскотті з тапанадою - фото крок 5
5. Помістіть отримане тісто на поверхню, посипану борошном і сформуйте з тіста батон.
біскотті з тапанадою - фото крок 6
6. Застеліть деко пергаментним папером, перекладіть тісто на деко.
біскотті з тапанадою - фото крок 7
7. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку і випікайте протягом 30 хвилин. Потім дістаньте випічку, а температуру в духовці зменшіть до 150 градусів.
біскотті з тапанадою - фото крок 8
8. Розріжте батон скибочками завтовшки по 1 см.
біскотті з тапанадою - фото крок 9
9. Покладіть шматочки бискотти знову на деко і поверніть в духовку, випікайте протягом 30 хвилин, потім переверніть шматочки і запікайте ще 10 хвилин. Остудіть і зберігайте в герметичному контейнері.

Схожі рецепти