Біскотті з тапанадою
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті поєднується 2 найпопулярніших страви. Тапенада - це соус з оливок, анчоусів і каперсів, а бискотти - це класичне печиво. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з тапенада.
У класичній варіації бискотти - це десерт, а ось якщо додати тапенада, то отримаєте смачну і оригінальну закуску. Можете подавати печиво на фуршет або як аперитив до святкової вечері. Є його можна з соусом, краще після остигання. Зберігайте його в контейнері з кришкою.
- Оливки - 1 Склянка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Файл ančousa - 3 штуки
- Мигдаль - 1/4 склянки
- Чебрець - 13 штук
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Чорний перець мелений - За смаком
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Вершкове масло - 85 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 0, 5 склянки
1. Помістіть в кухонний комбайн оливки, гірчицю, сік лайма, часник, каперсами, файл ančousa, мигдаль, 5 гілочок чебрецю, оливкова олія і подрібніть до отримання пасти.
2. У мисці збийте вершкове масло, додайте яйця і молоко.
3. Повільно додавайте борошно, розпушувач, сіль і цукор постійно помішуючи.
4. Додайте листя чебрецю і 1/3 частини отриманої тапенади. Все ретельно перемішайте.
5. Помістіть отримане тісто на поверхню, посипану борошном і сформуйте з тіста батон.
6. Застеліть деко пергаментним папером, перекладіть тісто на деко.
7. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку і випікайте протягом 30 хвилин. Потім дістаньте випічку, а температуру в духовці зменшіть до 150 градусів.
8. Розріжте батон скибочками завтовшки по 1 см.
9. Покладіть шматочки бискотти знову на деко і поверніть в духовку, випікайте протягом 30 хвилин, потім переверніть шматочки і запікайте ще 10 хвилин. Остудіть і зберігайте в герметичному контейнері.