Рецепт Мигдальне бискотти фото

Мигдальне бискотти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Горіхи, Вершкове масло, Мигдаль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Полудень
Випічка, Солодке, Біскотті

Печиво буває різний. Пісочне, biskvitnoe, цукрове і т. Д., а є бискотти. Воно не схоже ні на яке інше завдяки тесту і технології приготування. Це все ви дізнаєтеся з цього рецепта.

Ці вироби мають різні смаки, я ж розповім, як приготувати мигдальне бискотти. Спочатку замішується тісто, потім воно запікається, а потім знову запікається! Адже це італійське слово так і перекладається - "двічі запечене" . Воно сухе, з насиченим смаком і м'яким ароматом. Подавайте це печиво до кави.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Заголовок для палітурки - 30 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Мигдальні пелюстки - 260 грам
  • Цукор білий - 260 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Насіння анісу - 1 Чайна ложка
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Мигдальний екстракт - 0, 5 чайних ложки
мигдальне бискотти - фото крок 1
1. З'єднайте обидва види борошна, аніс, сіль і розпушувач.
мигдальне бискотти - фото крок 2
2. Потім до сухої суміші додайте м'яке масло і цукор.
мигдальне бискотти - фото крок 3
3. Додайте яйця і продовжуйте збивати.
мигдальне бискотти - фото крок 4
4. Далі додайте мигдаль і екстракти. Замішайте тісто.
мигдальне бискотти - фото крок 5
5. Потім розділіть тісто на дві частини. Залиште його на 15 хвилин в холодильнику.
мигдальне бискотти - фото крок 6
6. Після цього сформуйте з тіста дві плескаті ковбаски. Запікайте їх 30 хвилин при 180 градусах в духовці.
мигдальне бискотти - фото крок 7
7. Остудіть випічку 15 хвилин, а потім розріжте на подовжені шматочки.
мигдальне бискотти - фото крок 8
8. Запікайте бискотти ще 11 хвилин в духовці. Подавайте в охолодженому вигляді. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти