Мигдальне бискотти
(покроковий рецепт з фото)
Печиво буває різний. Пісочне, biskvitnoe, цукрове і т. Д., а є бискотти. Воно не схоже ні на яке інше завдяки тесту і технології приготування. Це все ви дізнаєтеся з цього рецепта.
Ці вироби мають різні смаки, я ж розповім, як приготувати мигдальне бискотти. Спочатку замішується тісто, потім воно запікається, а потім знову запікається! Адже це італійське слово так і перекладається - "двічі запечене" . Воно сухе, з насиченим смаком і м'яким ароматом. Подавайте це печиво до кави.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Заголовок для палітурки - 30 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Мигдальні пелюстки - 260 грам
- Цукор білий - 260 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Насіння анісу - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
- Мигдальний екстракт - 0, 5 чайних ложки
1. З'єднайте обидва види борошна, аніс, сіль і розпушувач.
2. Потім до сухої суміші додайте м'яке масло і цукор.
3. Додайте яйця і продовжуйте збивати.
4. Далі додайте мигдаль і екстракти. Замішайте тісто.
5. Потім розділіть тісто на дві частини. Залиште його на 15 хвилин в холодильнику.
6. Після цього сформуйте з тіста дві плескаті ковбаски. Запікайте їх 30 хвилин при 180 градусах в духовці.
7. Остудіть випічку 15 хвилин, а потім розріжте на подовжені шматочки.
8. Запікайте бискотти ще 11 хвилин в духовці. Подавайте в охолодженому вигляді. Насолоджуйтесь!