Рулетики з кабачків з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Смачне легке блюдо, з яким впорається будь-яка господиня. Кабачки - це універсальний солдат серед овочів. Спробуйте, як приготувати рулетики з кабачків з сиром і часником для своїх рідних.
Кабачки краще вибирати молоді, в них менше насіння, а також не потрібно очищати шкірку. Це смачна і апетитна закуска подається холодної. Якщо не любите часник, замініть його чорним меленим перцем, буде теж непогано.
- Кабачки - 2 штуки
- Плавлений сир - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Наріжте кабачки акуратними тонкими пластинами, приправити сіллю.
2. Підсмажте їх на рослинній олії до золотистого кольору з обох сторін.
3. Потім перекладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали в себе зайвий жир.
4. Сир натріть на крупній тертці. Додайте до нього майонез і видавити часник. Все добре перемішайте.
5. Зелень подрібніть ножем. Мені найбільше подобається поєднання кабачків і петрушки.
6. Викладіть сирну масу на край кабачка і скрутіть щільний рулетик. Бока присипте зеленню.
7. От і все, сніданок готовий!