Рулетики з кабачків з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рулети з овочів - відмінний спосіб радувати своїх домочадців різноманітною, і завжди смачною закускою. Один з найлегших і найніжніших рецептів - рулетики з кабачків з сиром!
Весняно-літній сезон - це відмінний привід частіше готувати рулетики з кабачків з сиром в домашніх умовах. Цей простий рецепт рулетиків з кабачків з сиром ви завжди зможете урізноманітнити, додавши свіжої зелені і овочів. Підключіть фантазію і експериментуйте на здоров'я!
- Кабачки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 150 грам (будь-жовтий сир)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки (для смаження)
1. Кабачки гарненько помити, потім порізати тонкими смужками. Посолити і поперчити за смаком.
2. Викласти кабачки на заздалегідь розігріту і змащену маслом сковорідку.
3. Обсмажити смужки по 2-3 хвилини з кожного боку.
4. Після цього викласти підсмажені смужки на паперовий рушник, щоб воно ввібрало в себе зайве масло.
5. Поки кабачки остигають, займемося приготуванням начинки.
6. Варимо круто, потім трьом на тертці яйця. Сир Natiraem. Часник видавлюємо через прес, змішуємо всі інгредієнти з майонезом.
7. Тепер, коли кабачки охололи, і начинка готова, приступаємо до приготування рулетиків. Чайну ложку начинки викладаємо на край смужки.
8. Акуратно згортаємо смужку в рулетик. «Виповз» назовні начинку зчищають ножем.
9. Одну за одною звертаємо все смужки з начинкою в рулетики і викладаємо на тарілку. Відправляємо на 30 хвилин в холодильник. За цей час вони випустять всю зайву рідину. Не забудьте накрити тарілку зверху харчовою плівкою, щоб кабачки НЕ заветріться.
10. Дістаємо рулетики з холодильника, перекладаємо на чисту тарілку і подаємо до столу. Смачного!