Ніжні рулетики з кабачків з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні рулетики з кабачків з курячим філе підійдуть в якості закуски або легкої вечері. Це ідеальне блюдо для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже в ньому дуже мало калорій, але багато корисного.
Якщо ви є прихильником легкої їжі, яка швидко засвоюється, то обов'язково включіть в свій раціон куряче м'ясо і овочі. Існує чимало рецептів з цими прекрасними інгредієнтами. Відмінно поєднуються, наприклад, кабачок і куряча грудка. Про те, як приготувати ніжні рулетики з кабачків з курячим філе, читайте в цьому рецепті.
- Кабачок - 1 штука
- Куряча грудка - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок
- Кріп - 1/4 пучка
- Сир твердий - 70 грам
Змастіть деко олією. Духовку розігрійте до двохсот градусів. Потім вимийте і наріжте кабачок на тонкі шматочки (в довжину). Викладіть овоч на деко, запікайте сім хвилин до м'якості.
Поки запікається кабачок, приготуйте заправку. Для цього в невеликій ємності з'єднайте свіжий кріп, пропущений через прес часник і французьку гірчицю. Ретельно потовчіть всі інгредієнти товкачем.
Куряче філе вимийте і наріжте на невеликі шматочки. Кожен відбийте молоточком по обидва боки. Шматочки повинні бути такого ж розміру, як і кабачки, або ж трохи менше.
На кожен запечений кабачок викладайте трохи заправки, а на неї зверху шматочок відбитого курячого філе. Посоліть інгредієнти за смаком.
Поверніть кожну "човник" в рулетик. Закріпіть їх так, щоб вони не розпалися в процесі приготування. Це можна зробити за допомогою зубочистки або кулінарної нитки. Їх обов'язково слід прибрати перед подачею.
Змастіть дно чаші мультиварки рослинним маслом. Викладіть туди рулетики. Поставте мультварку в режим запікання на сорок хвилин.
За п'ять хвилин до готовності відкрийте мультиварку і посипте рулетики Зарен натертим на крупну тертку твердим сиром.