Котлети ніжні з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Смачні котлети зовсім без хліба. Курячі котлети виходять м'які, ніжні, до них підійде будь-який соус.
З курячого філе, лука, вершків і спецій зробіть фарш. Додайте панірувальні сухарі. Сформуйте котлети і підсмажте на олії до рум'яності. Удачі і хорошого дня!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Молоко або вершки 10% - 150 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
У чашу блендера помістіть нарізане на шматки філе. Філе попередньо потрібно вимити, видалити кістки і шкіру.
На рослинному маслі обсмажте нарізану цибулю до легкої рум'яності.
До м'яса додайте ріпчасту цибулю разом з маслом, вершки або молоко. Збийте все на швидкості до отримання однорідної маси. Додайте сіль і перець і знову збийте.
Отримаємо однорідний фарш. Він досить рідкий.
У миску насипаємо паніровці. Викладаємо столовою ложкою порцію для 1 котлети. Обваливаем в сухарях.
Розігріваємо сковороду. Вливаємо трохи масла. Обсмажуємо котлети з двох сторін під кришкою.
Ось такі рум'яні котлети вийдуть.
Подаємо з будь-яким гарніром.