Котлети з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніші котлети з курячого філе виходять з молоком і хлібом. Для соковитості обов'язково додайте шматочок свинячого свіжого сала. Дуже смачні і ситні котлетки виходять на обід або вечерю!
З курячого філе з салом і цибулею зробіть фарш. Додайте вимочений в молоці хліб, яйце і спеції. Формуйте мокрими руками котлетки. Смажте під кришкою на повільному вогні. Хай щастить!
- Куряче філе - 700 грам
- Молоко або вершки - 100-150 мілілітрів
- Сало свіже свиняче - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Хліб білий - 120-150 грам
- Борошно або сухарі - 0, 5-1 склянки (для панірування)
- Масло rafinirovannoe - 0, 5 склянки (для смаження)
Підготуйте продукти для котлет. М'ясо і сало ретельно вимийте. Цибулю очистіть.
Поріжте все зручними шматочками для м'ясорубки або блендера.
Я скористалася блендером.
Посоліть отриманий фарш.
Хліб вимочіть в вершках або в молоці.
З'єднайте фарш з яйцем і хлібом. Якщо молоко залишилося, то влийте його прямо в фарш. Посоліть і поперчіть за смаком.
Мокрими руками набирайте по столовій ложці фаршу і формуйте котлетку. Панірують у борошні або сухарях.
Смажте на рослинному маслі під кришкою до рум'яної скоринки.
Котлетки готові. Приємного!