Котлети з курячого філе з кабачком без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з курячого філе з кабачком виходять дуже соковитими, ніжними і смачними і без яєць. Найкраще підходять для того рецепта молоді кабачки. Блюдо корисне і поживне.
На жаль, яйця можуть бути іноді протипоказані з тих чи інших причин. Але це не біда і без них можна приготувати чудові котлети, які ніколи не будуть розвалюватися. Сьогодні у нас курячі котлети з кабачком. Соковиті, ніжні і дуже смачні. З курячого філе, кабачка, білого батона і цибулі готуємо фарш, солимо за смаком. Формуємо з фаршу котлети і обсмажуємо їх в панірувальних сухарях.
- Куряче філе - 500 грам
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Батон білий - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 70 грам
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Куряче філе помийте і пропустіть через м'ясорубку.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте, наріжте. Половину середнього за розміром кабачка помийте. Пропустіть через м'ясорубку кабачок і цибулю. Додайте до курячого фаршу.
Білий батон або булочку залийте холодною водою і через 5-7 хвилин відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку. Посоліть фарш для котлет по смаку.
Добре перемішайте фарш. Можна його додатково збити блендером для більшої однорідності.
З приготованого фаршу сформуйте котлети довгастої або круглої форми. Обваляйте в панірувальних сухарях і викладіть в гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Обсмажте котлети з обох боків до рум'яної скоринки.
Котлети з курки з кабачком без яєць готові. Подавайте з будь-яким гарніром, овочами і соліннями.