Котлети з курячого філе шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт стане в нагоді тим, у кого немає м'ясорубки. Та й на смак ці котлети ніжніше і соковитіше, ніж приготовані традиційним способом. Спробуйте!
Щоб приготувати котлети зі шматочків філе, потрібно його дрібно порізати і "замаринувати", відправивши в холодильник мінімум на 30 хвилин. Після - обсмажити з обох боків на олії.
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Куряче філе - 0, 5 кілограма
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне рафіноване - 3 Ст. Ложки (для смаження)
Куряче філе вимийте, обсушити паперовою серветкою і поріжте дрібними кубиками.
Додайте до м'яса всі інші інгредієнти зі списку.
Ретельно перемішайте і поставте в холодильник на 40-50 хвилин для просочення.
Розігрійте сковороду, влийте масло. Столовою ложкою викладайте фарш. Смажте до утворення скоринки.
Потім котлети переверніть і обсмажте з іншого боку.