Човники з кабачків з курячим фаршем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Човники з кабачків з курячим фаршем і помідорами - ніжне, соковите і смачне блюдо. Подавайте його на вечерю чи обід, причому можна і без гарніру, оскільки фарш добре поєднується з овочами.
Човники з кабачків з курячим фаршем - відмінне літня страва, яке підійде на обід або вечерю. Вони виходять ніжними і соковитими. Готуються просто і відносно швидко. Досить зробити фарш з курячого філе і овочів. Як приготувати смачні човники з кабачків дивіться нижче.
- Куряче філе - 350 грам
- Кабачок - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
Кабачки помийте, молоді з тонкою шкіркою можна не чистити. Чайною ложкою видаліть насіння, залишаючи з кожного боку кабачка 6-7 мм бортик. Викладіть кабачки в каструлю, налийте воду і трохи її посоліть. Доведіть до кипіння і проваріть кабачки 3-4 хвилин. Після дістаньте з каструлі і охолодіть.
Приготуйте начинку для човників. Куряче філе помийте і пропустіть через м'ясорубку.
Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і помийте, дрібно наріжте і викладіть в сковороду з соняшниковою олією. М'якоть, яку ви дістали з кабачка дрібно наріжте і додайте в сковороду до цибулі і моркви. Тільки не всю, а 100-150 грам. Гасіть ці овочі на середньому вогні, перемішуючи 10-12 хвилин.
Після охолодіть і додайте в курячий фарш.
Посоліть начинку для кабачків за смаком, можна поперчити і добре перемішайте.
Заповніть кабачки приготованим фаршем.
Наріжте помідори і викладіть на фарш.
Запікайте кабачкові човники в духовці при температурі 180 градусах до готовності 40-45 хвилин.
Будь-який твердий сир натріть на тертці і посипте їм човники. Знову відправте блюдо в духовку на п'ять хвилин, щоб сир розплавився.
Човники з кабачків з фаршем і помідорами готові. Смачного!