Човники з кабачків без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Човники з кабачків без м'яса - відмінний легкий вечерю для приємного теплого вечора. Човники не тільки смачні, але і корисні, це блюдо з розряду здорової їжі. Особливо якщо овочі виростили самі!
Човники з кабачків без м'яса добре подати з часниковим соусом. Можна, можливо, наприклад, взяти 125 грам натурального йогурту без цукру і змішати з 2 розчавленими зубчиками часнику. Додати спеції і столову ложку соєвого соусу. Човники з кабачків без м'яса можна подати і як гарнір. Варіантів безліч! Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 12 штук
- Перець чилі - 1 штука
- Тертий сир - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Кабачок розрізати навпіл уздовж.
Щоб човники були стійкі зріжте невеликі шматочки на "спині" .
Вийняти м'якоть ложкою.
М'якоть скласти в чашку.
Цибулю порізати кубиками, гострий перець порізати кільцями.
Болгарський перець порізати.
Цибуля обсмажити на маслі.
Додати перці.
Через 5 хвилин додати кабачки, смажити ще 8 хвилин.
Начинити кабачки.
Кабачки викласти на фольгу, посипати сиром. Запікати 25 міну прі180 градусах.
Подати з соусами. Смачного!