Рецепт Фаршировані човники з кабачків фото

Фаршировані човники з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ну ось і з'явилися в продажу молоденькі кабачки, а це значить, сезон смачних страв з кабачків відкритий! Пропоную рецепт фаршированих човників з кабачків, готується швидко, з'їдається ще швидше!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування фаршированих човників з кабачків. Давно люблю готувати цю страву і воно мене ніколи не підводить, викликаючи захоплення у гостей. Ступінь запікання страви регулюйте виходячи з власних уподобань. Мені дуже подобається золотава скоринка, але можна зробити її менш рум'яної, якщо дістати кабачки з духовки, коли сир лише розплавиться. Гарного дня!

  • Кабачки - 4 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Куряча грудка - 500 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
  • Спеції - За смаком (сіль, перець, італійські трави)
фаршировані човники з кабачків - фото крок 1
Для приготування я використовував курячий фарш.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 2
Всі овочі, крім моркви, моєму і ріжемо дрібними кубиками. Морква потрібно натерти на тертці.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 3
Кабачки миємо й розрізаємо на половинки. За допомогою ложки видаляємо м'якоть. Натираємо кабачки сіллю і залишаємо на столі.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 4
М'якоть кабачка дрібно поріжте.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 5
Тепер на сковороді обсмажити фарш з усіма овочами. Додайте сіль, перець, французькі трави і паприку.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 6
Перевірте скільки соку виділяється при гасінні овочів з фаршем. Якщо соку багато - додайте промитий сирої рис відразу, якщо ж соку не дуже багато - рис слід спершу проварити, а потім додавати.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 7
Половинки кабачка змастіть з зовнішньої сторони маслом, викладіть в човники начинку. Помістіть кабачки на деко.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 8
Натріть на тертці сир, потім змішайте його зі сметаною і зеленню.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 9
Сирну масу викладаємо зверху на кабачки.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 10
Запікайте кабачки в духовці до золотистої скоринки і повного розплавлення сиру, також кабачки повинні злегка обмякнуть.
фаршировані човники з кабачків - фото крок 11
Залишилося лише прикріпити човник вітрила! На допомогу вам огірки та пластмасові шпажки. Смачного!

Схожі рецепти