Човники з кабачків з динею
(покроковий рецепт з фото)
Кабачок - це універсальний продукт, з якого однаково смачними виходять як несолодкі, так і солодкі страви. Варення з кабачків - тому приклад. А човники з кабачків з динею - ще один!
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати човники з кабачків з динею. Це дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим, і маленьким ласунам. Кабачок не тільки надає форму десерту, але і після приготування стає дуже смачним, просочуючись соками фруктів. Обов'язково спробуйте цей десерт!
- Кабачок - 1 штука
- Яблука - 2 штуки
- Диня - 1/4 штуки
- Зливи - 3-5 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яблука, диню і сливи поріжте на невеликі шматочки приблизно однакового розміру. Занадто мілко не ріжте, щоб при смаженні вони не перетворилися на кашу, а лише злегка Карамелізовані.
На сковороді розтопіть кубик вершкового масла, потім відправте в неї все фрукти.
Трохи прогрійте їх, щоб почав виділятися сік, і всипте цукор. Готуйте, помішуючи, приблизно 10 хвилин, щоб всі фрукти стали дуже м'якими, а сік став густим і в'язким.
Кабачок розрізати вздовж навпіл, акуратно ложечкою вийміть м'якоть.
Наповніть човники з кабачків фруктовою начинкою і відправте в духовку на 15-20 хвилин (температура - 180 градусів).
Човники з кабачків з динею готові. Подавати їх можна відразу ж після приготування або в охолодженому вигляді. Їжте із задоволенням!