Рецепт Човники з кабачків з фаршем фото

Човники з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви вже готували човники з кабачків з фаршем в домашніх умовах, то напевно полюбили цей рецепт за простоту і чудовий смак готового блюда! А хто ще не робив човники - терміново спробуйте!

Опис приготування:

Цей чудовий рецепт приготування човників з кабачків з фаршем вже давно знайомий багатьом господаркам. Блюдо чудове. Начинка соковита. Томатний сік в начинці грає ключову роль. Кабачки виходять дуже соковиті.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Спеції - За смаком
  • Цукор - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
човники з кабачків з фаршем - фото крок 1
1. Кабачки вимити. Зрізати попки. Розрізати кожен кабачок навпіл.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 2
2. Чайною ложкою акуратно вибрати нутрощі кабачка, залишивши тільки стінки. Товщина стінок 1 см.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 3
3. Ріпчасту цибулю нарізати кубиком.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 4
4. На рослинному маслі обсмажити цибулю.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 5
5. До цибулі додайте готовий фарш. Перемішайте. Гасіть все 5 хвилин.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 6
6. Додайте томатний сік. Гасіть ще 5-10 хвилин, поки сік не увариться. Додайте спеції, цукор.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 7
6. Наповніть підготовлені кабачки отриманим фаршем.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 8
7. Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його поверх фаршу на кабачкові човники.
човники з кабачків з фаршем - фото крок 9
8. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте кабачки в духовці близько 20 хвилин. Подайте до столу.

Схожі рецепти