Човники з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вже готували човники з кабачків з фаршем в домашніх умовах, то напевно полюбили цей рецепт за простоту і чудовий смак готового блюда! А хто ще не робив човники - терміново спробуйте!
Цей чудовий рецепт приготування човників з кабачків з фаршем вже давно знайомий багатьом господаркам. Блюдо чудове. Начинка соковита. Томатний сік в начинці грає ключову роль. Кабачки виходять дуже соковиті.
- Кабачки - 2 штуки
- Томатний сік - 1 Склянка
- Фарш яловичий - 300 грам
- Спеції - За смаком
- Цукор - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
1. Кабачки вимити. Зрізати попки. Розрізати кожен кабачок навпіл.
2. Чайною ложкою акуратно вибрати нутрощі кабачка, залишивши тільки стінки. Товщина стінок 1 см.
3. Ріпчасту цибулю нарізати кубиком.
4. На рослинному маслі обсмажити цибулю.
5. До цибулі додайте готовий фарш. Перемішайте. Гасіть все 5 хвилин.
6. Додайте томатний сік. Гасіть ще 5-10 хвилин, поки сік не увариться. Додайте спеції, цукор.
6. Наповніть підготовлені кабачки отриманим фаршем.
7. Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його поверх фаршу на кабачкові човники.
8. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте кабачки в духовці близько 20 хвилин. Подайте до столу.