Рецепт Рулетики з смажених кабачків фото

Рулетики з смажених кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
Фуршет
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Такі рулетики з смажених кабачків в домашніх умовах я зазвичай роблю, коли нагрянули гості, робиться швидко, обходиться дешево, а вже як смачно виходить - словами не передати! До того ж ошатно!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати рулетики з смажених кабачків, блюдо просте, нехитре, але від цього не менш привабливе. Морквину, до речі, для цього рецепта приготування рулетиків з смажених кабачків краще брати гостріше, Хоча це, звичайно, на ваш погляд. Рекомендую!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
рулетики з смажених кабачків - фото крок 1
1. Кабачки миємо, нарізаємо тоненькими пластинками і натираємо сіллю.
рулетики з смажених кабачків - фото крок 2
2. Смажимо на рослинній олії з двох сторін. Ми залишаємо на паперовому рушнику обсушитись.
рулетики з смажених кабачків - фото крок 3
3. Яйця відварюємо 10-15 хвилин, щоб вийшли круто.
рулетики з смажених кабачків - фото крок 4
4. Тепер змішуємо в блендері відварені яйця, майонез, часник.
рулетики з смажених кабачків - фото крок 5
5. Намазуємо на кожну пластинку яєчний крем і викладаємо корейську моркву. Звертаємо рулетом. Готово!

Схожі рецепти