Рулетики з смажених кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Такі рулетики з смажених кабачків в домашніх умовах я зазвичай роблю, коли нагрянули гості, робиться швидко, обходиться дешево, а вже як смачно виходить - словами не передати! До того ж ошатно!
Хочу розповісти, як приготувати рулетики з смажених кабачків, блюдо просте, нехитре, але від цього не менш привабливе. Морквину, до речі, для цього рецепта приготування рулетиків з смажених кабачків краще брати гостріше, Хоча це, звичайно, на ваш погляд. Рекомендую!
- Кабачки - 2 штуки
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Кабачки миємо, нарізаємо тоненькими пластинками і натираємо сіллю.
2. Смажимо на рослинній олії з двох сторін. Ми залишаємо на паперовому рушнику обсушитись.
3. Яйця відварюємо 10-15 хвилин, щоб вийшли круто.
4. Тепер змішуємо в блендері відварені яйця, майонез, часник.
5. Намазуємо на кожну пластинку яєчний крем і викладаємо корейську моркву. Звертаємо рулетом. Готово!