Гарнір до смажених грибів
(покроковий рецепт з фото)
Гриби можна, в принципі, подавати з чим завгодно. Хочу поділитися своїм рецептом гарніру до смажених грибів - на цей раз це рис. Обережно у нас Мота!
Оригінальний спосіб приготувати рис - непросто відварити, але потім посмажити. Для приготування гарніру до смажених грибів мені знадобився бульйон звичайний курячий, так рис виходить не таким прісним. Я ДО РЕЧІ, можна його не тільки до грибам готувати, але і до м'яса або курки. Дивимося рецепт.
- Бульйон - 1 літр
- Мал - 0, 5 кілограма
- Сіль, перець - За смаком
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
Мал промийте в холодній воді, відваріть в бульйоні. Краще рис довгий брати.
Можна додати трохи масла, щоб він не склеївся. Обсмажуємо на сковороді, помішуючи, хвилин 10.
Додати сіль, поперчіть, додайте куркуму.
Також додайте соєвий соус, ретельно перемішайте.
Наш гарнір до смажених грибів готовий! Можна подавати всі разом і приємного апетиту!
Наш гарнір до смажених грибів готовий! Можна подавати всі разом і приємного апетиту!