Рецепт Гарнір до смажених грибів фото

Гарнір до смажених грибів
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Крупи , Мал , Лобода
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Гриби можна, в принципі, подавати з чим завгодно. Хочу поділитися своїм рецептом гарніру до смажених грибів - на цей раз це рис. Обережно у нас Мота!

Опис приготування:

Оригінальний спосіб приготувати рис - непросто відварити, але потім посмажити. Для приготування гарніру до смажених грибів мені знадобився бульйон звичайний курячий, так рис виходить не таким прісним. Я ДО РЕЧІ, можна його не тільки до грибам готувати, але і до м'яса або курки. Дивимося рецепт.

  • Бульйон - 1 літр
  • Мал - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
гарнір до смажених грибів - фото крок 1
Мал промийте в холодній воді, відваріть в бульйоні. Краще рис довгий брати.
гарнір до смажених грибів - фото крок 2
Можна додати трохи масла, щоб він не склеївся. Обсмажуємо на сковороді, помішуючи, хвилин 10.
гарнір до смажених грибів - фото крок 3
Додати сіль, поперчіть, додайте куркуму.
гарнір до смажених грибів - фото крок 4
Також додайте соєвий соус, ретельно перемішайте.
Наш гарнір до смажених грибів готовий! Можна подавати всі разом і приємного апетиту!

Схожі рецепти