Рецепт Гарнір з грибів і спаржі фото

Гарнір з грибів і спаржі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Гарнір до гарячого блюдо підібрати дуже важливо. Він не повинен перебивати смак, а тільки доповнити його і навіть поліпшити. Наприклад, цей варіант ідеальний для стейків і печеного м'яса. Вам повинно сподобається!

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати гарнір з грибів і спаржі. Він може виступати і як повноцінне блюдо, це буде актуально тим, хто поститься і вегетаріанцям. У складі повно рослинного білка і клітковини. Смак виходить м'яким, а додавання соусу зробить інгредієнти соковитими. Приступаємо!

  • Sparzha - 500 грам
  • Печериці - 360 грам
  • Біле сухе вино - 120 мілілітрів
  • Luk-salotų - 1-2 штук
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець сухий мелений - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
гарнір з грибів і спаржі - фото крок 1
1. Спаржу викладіть на деко. Полийте її маслом. Посипте перцем і сіллю. Потім відправте в духовку на 10 хвилин при 210 градусах.
гарнір з грибів і спаржі - фото крок 2
2. В цей час дрібно наріжте цибулю. Потім відправте його на сковороду з вершковим маслом. Обсмажте протягом однієї хвилини.
гарнір з грибів і спаржі - фото крок 3
3. Після цього додайте на сковороду нарізані гриби. Обсмажте інгредієнти ще пару хвилин, помішуючи.
гарнір з грибів і спаржі - фото крок 4
4. Коли вода випарується, додайте дрібно нашатковану петрушку і чебрець. Перемішайте.
гарнір з грибів і спаржі - фото крок 5
5. А в кінці додайте спаржу. Перемішайте і вимкніть плиту. Все готово, смачного!

Схожі рецепти