Гарнір з грибів і спаржі
(покроковий рецепт з фото)
Гарнір до гарячого блюдо підібрати дуже важливо. Він не повинен перебивати смак, а тільки доповнити його і навіть поліпшити. Наприклад, цей варіант ідеальний для стейків і печеного м'яса. Вам повинно сподобається!
Прочитайте про те, як приготувати гарнір з грибів і спаржі. Він може виступати і як повноцінне блюдо, це буде актуально тим, хто поститься і вегетаріанцям. У складі повно рослинного білка і клітковини. Смак виходить м'яким, а додавання соусу зробить інгредієнти соковитими. Приступаємо!
- Sparzha - 500 грам
- Печериці - 360 грам
- Біле сухе вино - 120 мілілітрів
- Luk-salotų - 1-2 штук
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Чебрець сухий мелений - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Спаржу викладіть на деко. Полийте її маслом. Посипте перцем і сіллю. Потім відправте в духовку на 10 хвилин при 210 градусах.
2. В цей час дрібно наріжте цибулю. Потім відправте його на сковороду з вершковим маслом. Обсмажте протягом однієї хвилини.
3. Після цього додайте на сковороду нарізані гриби. Обсмажте інгредієнти ще пару хвилин, помішуючи.
4. Коли вода випарується, додайте дрібно нашатковану петрушку і чебрець. Перемішайте.
5. А в кінці додайте спаржу. Перемішайте і вимкніть плиту. Все готово, смачного!