Рецепт Крем-суп з спаржі фото

Крем-суп з спаржі
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі, Спаржа
Дієтичне харчування
На обід, Святковий обід
Супи, Крем-суп

Кажуть, цей супчик дуже популярний в Німеччині та Австрії - там він вважається мало не національною стравою. Може, і так, не знаю, але то, що смак у нього приголомшливий - це точно!

Класичний рецепт крему-супу з спаржі має на увазі використання натурального йогурту - якщо у вас немає можливості його придбати, сміливо замінюйте нежирною сметаною або сумішшю сметани і кефіру. Відчути різницю зможуть тільки справжні гурмани, а їх, погодьтеся, трохи.

Отже, йогурт змішуємо з естрагоном.

Спаржу моєму, обрізаємо жорсткі кінчики і ріжемо невеликими брусочками.

Чистим, моєму і ріжемо кубиками картоплю.

Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо у вершковому маслі до золотистого кольору, додаємо спаржу і готуємо ще пару хвилин.

Відправляємо в сотейник (готувати такий суп зручно саме в сотейнику або каструлі з товстим дном) картопля, перемішуємо і через хвилину заливаємо гарячим бульйоном.

Готуємо суп на повільному вогні під кришкою хвилин 15 - до повної готовності картоплі і спаржі. Потім пюріруем його, солимо, додаємо перець, перемішуємо, ще раз прогріваємо і розливаємо по тарілках. В кожну кладемо по столовій ложці йогурту з естрагоном.

Подаємо з сухариками або грінками з білого хліба.

  • Sparzha - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Бульйон курячий - 2-3 склянок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Йогурт - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Естрада - За смаком
  • Білий перець - За смаком
Класичний рецепт крему-супу з спаржі має на увазі використання натурального йогурту - якщо у вас немає можливості його придбати, сміливо замінюйте нежирною сметаною або сумішшю сметани і кефіру. Відчути різницю зможуть тільки справжні гурмани, а їх, погодьтеся, трохи.

Отже, йогурт змішуємо з естрагоном.

Спаржу моєму, обрізаємо жорсткі кінчики і ріжемо невеликими брусочками.

Чистим, моєму і ріжемо кубиками картоплю.

Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо у вершковому маслі до золотистого кольору, додаємо спаржу і готуємо ще пару хвилин.

Відправляємо в сотейник (готувати такий суп зручно саме в сотейнику або каструлі з товстим дном) картопля, перемішуємо і через хвилину заливаємо гарячим бульйоном.

Готуємо суп на повільному вогні під кришкою хвилин 15 - до повної готовності картоплі і спаржі. Потім пюріруем його, солимо, додаємо перець, перемішуємо, ще раз прогріваємо і розливаємо по тарілках. В кожну кладемо по столовій ложці йогурту з естрагоном.

Подаємо з сухариками або грінками з білого хліба.

Схожі рецепти