Рецепт Суп зі спаржі фото

Суп зі спаржі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Аспарагус або спаржа - смачне і корисне рослина, але поки ще досить рідко застосовується в нашій кухні. Спаржу можна готувати на пару, запікати на грилі або в духовці, готувати салати із сирої спаржі. Це одне з найбільш ранніх весняних рослин, тому раджу спробувати вітамінний суп з спаржі, а я розповім, як його приготувати.

Опис приготування:

Пагони спаржі бувають зеленого, білого, рожевого і фіолетового кольору. Рослина багата на клітковину, мінералами і вітамінами, підвищує обмін речовин і малокалорійні, тому з успіхом використовується в приготуванні легких дієтичних страв. Незалежно від виду обробки, приготована спаржа повинна залишатися злегка хрусткою і соковитою.

  • Sparzha - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Відварна куряча грудка - 500 грам
  • Курячий бульйонний кубик - 1 штука
  • Корінь імбиру свіжий - 1 штука
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Листя молодого шпинату свіжі - 2 пучка
  • Скибочку лимона - 2 штуки
1
Всі овочі почистіть і промийте під холодною проточною водою. У стебел спаржі відріжте верхівки і розріжте їх уздовж навпіл. Решта стебла наріжте невеликими шматочками. Білу частину зеленої цибулі наріжте кільцями, а пір'я - навскоси, довжиною по 3-4 см.
2
У каструлю влийте воду, додайте бульйонний кубик, 6 тонких пластинок імбря і білу частину цибулі. Доведіть бульйон до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 5 хвилин.
3
Куряче філе наріжте тонкими смужками, додайте м'ясо і спаржу в бульйон і варіть 2 хвилини.
4
Суп перемішайте, покладіть листя молодого шпинату, соєвий соус і готуйте ще 2 хвилини.
5
Подавайте суп з спаржі гарячим, посипавши зеленою цибулею і прикрасивши скибочками лимона.

Схожі рецепти