Крем-суп з білої спаржі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете відчути ніжність на смак? Тоді обов'язково читайте цей рецепт! Вас буде обволікати вершкова текстура з таким же м'яким запахом і смаком. І виглядає красиво. Варто вашої уваги!
Прочитайте про те, як приготувати крем-суп з білої спаржі. У складі ви також знайдете вино, лимонний сік і цибулю. Всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного, виходить багатогранна картина. При цьому суп буде зробити просто і досить швидко. Вам тільки потрібно все відварити, а потім подрібнити. Спробуйте ніжність на смак!
- Sparzha - 1 кілограм (біла)
- Вершкове масло - 100 грам
- Вода - 600 мілілітрів
- Біле вино - 150 мілілітрів (сухе)
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор білий - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Білий мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Sparzhu чистий. Цибулю дрібно наріжте. З лимона вичавіть сік.
2. У великій каструлі доведіть до кипіння вино, воду, сіль, цукор і сік лимона. Потім в окріп опустіть спаржу. Варіть її протягом 8 хвилин.
3. Потім спаржу дістаньте і наріжте середніми шматочками.
4. Після цього в каструлі розтопіть масло. Обсмажте в ньому цибулю протягом однієї хвилини з борошном. Далі влийте бульйон з-під спаржі, і додайте сам овоч. Варіть суп ще 10 хвилин.
5. Потім суп пюріруйте блендером.
6. Також додайте сіль і перець за смаком. Для подачі можете залишити пару шматочків спаржі. Смачного!