Рецепт Крем-суп з білої спаржі фото

Крем-суп з білої спаржі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хочете відчути ніжність на смак? Тоді обов'язково читайте цей рецепт! Вас буде обволікати вершкова текстура з таким же м'яким запахом і смаком. І виглядає красиво. Варто вашої уваги!

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати крем-суп з білої спаржі. У складі ви також знайдете вино, лимонний сік і цибулю. Всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного, виходить багатогранна картина. При цьому суп буде зробити просто і досить швидко. Вам тільки потрібно все відварити, а потім подрібнити. Спробуйте ніжність на смак!

  • Sparzha - 1 кілограм (біла)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Біле вино - 150 мілілітрів (сухе)
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор білий - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Білий мелений перець - 0, 25 чайних ложки
крем-суп з білої спаржі - фото крок 1
1. Sparzhu чистий. Цибулю дрібно наріжте. З лимона вичавіть сік.
крем-суп з білої спаржі - фото крок 2
2. У великій каструлі доведіть до кипіння вино, воду, сіль, цукор і сік лимона. Потім в окріп опустіть спаржу. Варіть її протягом 8 хвилин.
крем-суп з білої спаржі - фото крок 3
3. Потім спаржу дістаньте і наріжте середніми шматочками.
крем-суп з білої спаржі - фото крок 4
4. Після цього в каструлі розтопіть масло. Обсмажте в ньому цибулю протягом однієї хвилини з борошном. Далі влийте бульйон з-під спаржі, і додайте сам овоч. Варіть суп ще 10 хвилин.
крем-суп з білої спаржі - фото крок 5
5. Потім суп пюріруйте блендером.
крем-суп з білої спаржі - фото крок 6
6. Також додайте сіль і перець за смаком. Для подачі можете залишити пару шматочків спаржі. Смачного!

Схожі рецепти