Рецепт Салат з білої спаржі фото

Салат з білої спаржі
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Спаржа
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Простий рецепт салату з білої спаржі допоможе вам відчути справжній смак весни і свіжості. Всі інгредієнти, крім, мабуть, самої спаржі, дуже доступні, що теж не може не порадувати

Опис приготування:

Рецепт приготування салату з білої спаржі - наступного:

1. Спаржу чистим, видаляємо жорстку нижню частину стебла, ріжемо на брусочки розміром 4-5 сантиметрів і відварюємо в киплячій воді 5 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо спаржу в каструлі ще хвилин на 15.

2. Відварюємо стручки зеленого горошку - буквально хвилин 5, щоб вони залишилися хрусткими!

3. Відварюємо яйця, заливаємо холодною водою, чистимо і ріжемо на дольки

4. Зелень миємо й ріжемо (або рвемо руками).

5. Видавлюємо сік з половини лимона.

6. Збиваємо оливкова олія з соком лимона, парою ложок відвару спаржі, гірчицею, сіллю і перцем.

7. Всі інгредієнти для салату, крім яєць, складаємо в миску, заправляємо і перемішуємо. Зверху прикрашаємо яйцями і подаємо на стіл. Смачного!

  • Спаржа біла - 0, 5 кілограма
  • Горошок стручковий - 300 грам
  • Яйця курячі - 1-2 штук
  • Зелень - 50 грам (кріп, Тархуна, Braai - що більше любите)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець мелений - За смаком
Рецепт приготування салату з білої спаржі - наступного:

1. Спаржу чистим, видаляємо жорстку нижню частину стебла, ріжемо на брусочки розміром 4-5 сантиметрів і відварюємо в киплячій воді 5 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо спаржу в каструлі ще хвилин на 15.

2. Відварюємо стручки зеленого горошку - буквально хвилин 5, щоб вони залишилися хрусткими!

3. Відварюємо яйця, заливаємо холодною водою, чистимо і ріжемо на дольки

4. Зелень миємо й ріжемо (або рвемо руками).

5. Видавлюємо сік з половини лимона.

6. Збиваємо оливкова олія з соком лимона, парою ложок відвару спаржі, гірчицею, сіллю і перцем.

7. Всі інгредієнти для салату, крім яєць, складаємо в миску, заправляємо і перемішуємо. Зверху прикрашаємо яйцями і подаємо на стіл. Смачного!

Схожі рецепти