Рецепт Гарнір до смажених кабачків фото

Гарнір до смажених кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

У багатьох людей виникає питання: який гарнір приготувати до смажених кабачків? Пропоную найпростіший і практичний варіант - разом підсмажити кабачки і картопля. Виходить дуже насичено і смачно!

Опис приготування:

Приготуємо гарнір до смажених кабачків в домашніх умовах. Блюдо дуже практичне, адже навіщо окремо смажити кабачки і окремо готувати картоплю, якщо можна приготувати їх разом. Для більшої ароматності можна додати ще трохи подрібненого часнику. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
гарнір до смажених кабачків - фото крок 1
Промиваємо овочі під холодною водою. Картопля очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою, таким же чином нарізаємо кабачок. Розігріваємо в сковороді рослинне масло і викладаємо картопля, roza_ker 5 хвилин, помішуючи. Солимо і перчимо до смаку.
гарнір до смажених кабачків - фото крок 2
Додаємо кабачок, перемішуємо і продовжуємо смажити, довівши блюдо до повної готовності.
гарнір до смажених кабачків - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти