Гарнір до смажених кабачків
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох людей виникає питання: який гарнір приготувати до смажених кабачків? Пропоную найпростіший і практичний варіант - разом підсмажити кабачки і картопля. Виходить дуже насичено і смачно!
Приготуємо гарнір до смажених кабачків в домашніх умовах. Блюдо дуже практичне, адже навіщо окремо смажити кабачки і окремо готувати картоплю, якщо можна приготувати їх разом. Для більшої ароматності можна додати ще трохи подрібненого часнику. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Промиваємо овочі під холодною водою. Картопля очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою, таким же чином нарізаємо кабачок. Розігріваємо в сковороді рослинне масло і викладаємо картопля, roza_ker 5 хвилин, помішуючи. Солимо і перчимо до смаку.
Додаємо кабачок, перемішуємо і продовжуємо смажити, довівши блюдо до повної готовності.
Смачного!