Гарнір з кабачків з овочами в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю кабачки в будь-якому вигляді їх приготування. Кабачки в невеликій кількості вершків особливо ніжними і смачними. Пригощайтеся!
Влітку часто готую такий гарнір, він відмінно підходить до м'ясних страв. Також такі кабачки стануть відмінним самостійною стравою, наприклад, з шматочком свіжоспеченого хліба.
- Кабачок - 1 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Кріп - 1 Пучков
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Моркву натріть НЕ тертці, цибулю наріжте. Обсмажте на сковороді.
Додайте нарізані кубиками кабачки. Обсмажуйте хвилин 5-7.
Додайте нарізані помідори і смажте під кришкою протягом 5 хвилин.
Коли овочі будуть майже готові, влийте вершки і посипте кропом. Все добре прогрійте протягом пари хвилин.
Смачного!