Рецепт Індичка, тушкована в вершках фото

Індичка, тушкована в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати індичку, тушковану в вершках. Смачне, ніжне і вельми дієтичне блюдо порадує ваших гостей і домочадців. Вони оцінять ваші кулінарні вміння гідно і з'їдять всі!

Опис приготування:

Простий рецепт індички, тушкованої в вершках - для вас! Ніжний смак і тане в роті індичка ... Що може бути краще? Таке блюдо буде чудово поєднуватися з пастою, рисом або гречкою. Якщо ж ви віддаєте перевагу правильне харчування або дотримуєтеся дієти, подавайте з відвареною брокколі або цвітною капустою як гарнір. А тепер розповім з радістю, що ж вам потрібно зробити, щоб порадувати домашніх новим смачним блюдом.

  • Індичка - 900 грам
  • Плавлений сирок - 200 грам(2 сирка типу"Дружба" )
  • Вершки - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
 індичка, тушкована в вершках - фото крок 1
1. У сотейнику розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому муку. Сирки заморозимо, а потім натерти на дрібній тертці. Висипаємо цю дрібну крихту в сотейник, коли борошно підсмажиться і стане жовтуватою. Зменшуємо вогонь.
 індичка, тушкована в вершках - фото крок 2
2. Тепер вливаємо вершки і додамо спеції за смаком. На маленькому вогні тушкуємо, постійно помішуючи, до кипіння.
 індичка, тушкована в вершках - фото крок 3
3. Індичку ріжемо порційними шматочками і посипаємо спеціями. Перекладаємо м'ясо в соус, коли останній закипить. Тепер тушкуємо на маленькому вогні до готовності індички.
 індичка, тушкована в вершках - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти