Рецепт Індичка в вершках фото

Індичка в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Молочні продукти, Птах, Вершки, Гриби, Печериці, Філе індички
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Любіть ніжне м'ясо індички? Я пропоную оригінальний рецепт, як приготувати індичку в вершках і соусі на основі віскі. Аромат у страви буде просто приголомшливий, повірте! дивіться інструкцію!

Такий прекрасний вершковий соус з м'ясом індички прекрасно доповнить гарнір з відвареного рису або пасти. Мені більше подобається рис, який ідеально поєднується з соусом, не перебиваючи його смак.

За своїм смотрению ви можете додати до соусу будь-яку іншу зелень або приправи.

  • Філе індички - 250 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Бульйон курячий - 120 мілілітрів (або будь-який м'ясний)
  • Віскі - 120 мілілітрів (можна замінити горілкою)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 100 мілілітрів (або крем)
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
індичка в вершках - фото крок 1
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями. На сковороді розігріваємо вершкове масло і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
індичка в вершках - фото крок 2
Печериці промиваємо, чистим, потім ріжемо пластинками. Відправляємо їх до цибулі з гілочкою розмарину. Через 3 хвилини вливаємо бульйон.
індичка в вершках - фото крок 3
Гасіть продукти в сковороді. Тим часом філе індички поріжте дрібними кубиками, відправте в сковороду, додайте сіль і перець. Дістаньте розмарин.
індичка в вершках - фото крок 4
Тепер вливаємо віскі, випаровуємо його кілька хвилин, додаємо вершки або сметану, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо все хвилин 20.

Схожі рецепти