Індичка в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Любіть ніжне м'ясо індички? Я пропоную оригінальний рецепт, як приготувати індичку в вершках і соусі на основі віскі. Аромат у страви буде просто приголомшливий, повірте! дивіться інструкцію!
Такий прекрасний вершковий соус з м'ясом індички прекрасно доповнить гарнір з відвареного рису або пасти. Мені більше подобається рис, який ідеально поєднується з соусом, не перебиваючи його смак.
За своїм смотрению ви можете додати до соусу будь-яку іншу зелень або приправи.
- Філе індички - 250 грам
- Печериці - 150 грам
- Бульйон курячий - 120 мілілітрів (або будь-який м'ясний)
- Віскі - 120 мілілітрів (можна замінити горілкою)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вершки - 100 мілілітрів (або крем)
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями. На сковороді розігріваємо вершкове масло і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Печериці промиваємо, чистим, потім ріжемо пластинками. Відправляємо їх до цибулі з гілочкою розмарину. Через 3 хвилини вливаємо бульйон.
Гасіть продукти в сковороді. Тим часом філе індички поріжте дрібними кубиками, відправте в сковороду, додайте сіль і перець. Дістаньте розмарин.
Тепер вливаємо віскі, випаровуємо його кілька хвилин, додаємо вершки або сметану, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо все хвилин 20.