Дріжджове тісто для смажених пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Показую і розповідаю свій рецепт дріжджового тіста для смажених пиріжків. З ним можна готувати дуже смачні пишні пиріжки з різною начинкою.
Тісто дріжджове дуже просте в приготуванні, особливо, коли на сухих дріжджах його робимо. Отже, для приготування дріжджового тіста для смажених пиріжків нам знадобиться кефір жирністю 3, 2 %, щіпка солі і цукру (можна і більше). Начинку я роблю будь-яку, часто з картопляним пюре. Дивимося рецепт.
- Кефір - 0, 5 L
- Яйце - 1 штука
- Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 300 грам
- Сіль, цукор - За смаком
У кефір додайте дріжджі і вбийте яйце.
Додаємо борошно і перемішуємо, а ось замішувати особливо не треба. Тісто схоже на густу сметану.
Через годину тісто піднімається.
Тісто ділимо на шматочки, obmakivaem пристрасті і красива Петті.
Обсмажуємо в маслі до золотистого кольору з двох сторін. Смачного!