Рецепт Дріжджове тісто для смажених пиріжків фото

Дріжджове тісто для смажених пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Показую і розповідаю свій рецепт дріжджового тіста для смажених пиріжків. З ним можна готувати дуже смачні пишні пиріжки з різною начинкою.

Опис приготування:

Тісто дріжджове дуже просте в приготуванні, особливо, коли на сухих дріжджах його робимо. Отже, для приготування дріжджового тіста для смажених пиріжків нам знадобиться кефір жирністю 3, 2 %, щіпка солі і цукру (можна і більше). Начинку я роблю будь-яку, часто з картопляним пюре. Дивимося рецепт.

  • Кефір - 0, 5 L
  • Яйце - 1 штука
  • Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль, цукор - За смаком
дріжджове тісто для смажених пиріжків - фото крок 1
У кефір додайте дріжджі і вбийте яйце.
дріжджове тісто для смажених пиріжків - фото крок 2
Додаємо борошно і перемішуємо, а ось замішувати особливо не треба. Тісто схоже на густу сметану.
дріжджове тісто для смажених пиріжків - фото крок 3
Через годину тісто піднімається.
дріжджове тісто для смажених пиріжків - фото крок 4
Тісто ділимо на шматочки, obmakivaem пристрасті і красива Петті.
дріжджове тісто для смажених пиріжків - фото крок 5
Обсмажуємо в маслі до золотистого кольору з двох сторін. Смачного!

Схожі рецепти