Тісто для смажених пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом тіста для смажених пиріжків. Виходить дуже смачна домашня випічка.
Будемо готувати просте дріжджове тісто. До речі, якщо у вас скисло молоко, це ще не привід його викидати. Так, для приготування тіста для смажених пиріжків можна якраз таке використовувати. Начинка у мене йде будь-яка, частіше яйце і зелень, можна і солодку (з ягодами) використовувати.
- Дріжджі - 11 грам
- Цукру - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Молоко кисле - 0, 5 L
- Яйце - 1 штука
- Борошно - За смаком
Розведіть дріжджі в невеликій кількості кефірі, додайте борошно, сіль і цукор. Нехай постоїть хвилин 20.
Потім замісити інші інгредієнти, борошна стільки, скільки візьме саме тісто. Залиште на годину.
Тісто підійшло, обомніте його, посипте борошном. Можна приступати до ліплення пиріжків.
Власне, з яйцем пиріжки.
З ягодами.
Смажимо в олії до золотистого кольору в олії на розігрітій сковороді.
Смачного!