Рецепт Рулетики по-італійськи фото

Рулетики по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Фуршет, Святковий обід

Якщо ви дійсно хочете здивувати своїх гостей, приготуйте їм ось ці рулетики по-італійськи. Смак просто божественний - ваші гості язика проковтнуть від задоволення!

Рецепт рулетиків по-італійськи досить простий. Складові - доступні, спосіб приготування теж зрозумілий навіть інтуїтивно, без моїх рекомендацій. А вже з покроковими фото цей делікатес зможе приготувати абсолютно кожен. Удачі вам в приготуванні!

  • Бекон - 10 штук (бекон, який продається в нарізці)
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Кабачок - 2 штуки
  • Кленовий сироп - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1/2 штуки (половина лимона)
  • Каенского перець - 1 щіпка
  • Сіль перець - За смаком
рулетики по-італійськи - фото крок 1
Наріжте курячу грудку на довгі смужки. Приправте шматочки курки кайєнським перцем, сіллю і чорним перцем.
рулетики по-італійськи - фото крок 2
Наріжте кабачки на смужки, приблизною довжиною до курячої грудях.
рулетики по-італійськи - фото крок 3
Візьміть три смужки кабачка, і загорніть таким чином, як це показано на фото.
рулетики по-італійськи - фото крок 4
Виконайте те ж саме з іншими шматочками.
рулетики по-італійськи - фото крок 5
У мисці змішати лимонний сік, кленовий сироп і діжонська гірчицю. Змастіть рулети щедрим кількістю соусу.
рулетики по-італійськи - фото крок 6
Помістіть деко з рулетами в розігріту духовку і випікайте протягом 12 хвилин при температурі 400 градусів. Поверніть деко іншою стороною, змастіть рулети соусом і поставте назад в духовку на 12 хвилин.

Схожі рецепти