Рецепт Рулетики по-італійськи фото

Рулетики по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви дійсно хочете здивувати своїх гостей, приготуйте їм ось ці рулетики по-італійськи. Смак просто божественний - ваші гості язика проковтнуть від задоволення!

Опис приготування:

Рецепт рулетиків по-італійськи досить простий. Складові - доступні, спосіб приготування теж зрозумілий навіть інтуїтивно, без моїх рекомендацій. А вже з покроковими фото цей делікатес зможе приготувати абсолютно кожен. Удачі вам в приготуванні!

  • Бекон - 10 штук (бекон, який продається в нарізці)
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Кабачок - 2 штуки
  • Кленовий сироп - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1/2 штуки (половина лимона)
  • Каенского перець - 1 щіпка
  • Сіль перець - За смаком
рулетики по-італійськи - фото крок 1
Наріжте курячу грудку на довгі смужки. Приправте шматочки курки кайєнським перцем, сіллю і чорним перцем.
рулетики по-італійськи - фото крок 2
Наріжте кабачки на смужки, приблизною довжиною до курячої грудях.
рулетики по-італійськи - фото крок 3
Візьміть три смужки кабачка, і загорніть таким чином, як це показано на фото.
рулетики по-італійськи - фото крок 4
Виконайте те ж саме з іншими шматочками.
рулетики по-італійськи - фото крок 5
У мисці змішати лимонний сік, кленовий сироп і діжонська гірчицю. Змастіть рулети щедрим кількістю соусу.
рулетики по-італійськи - фото крок 6
Помістіть деко з рулетами в розігріту духовку і випікайте протягом 12 хвилин при температурі 400 градусів. Поверніть деко іншою стороною, змастіть рулети соусом і поставте назад в духовку на 12 хвилин.

Схожі рецепти