Рулетики по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дійсно хочете здивувати своїх гостей, приготуйте їм ось ці рулетики по-італійськи. Смак просто божественний - ваші гості язика проковтнуть від задоволення!
Рецепт рулетиків по-італійськи досить простий. Складові - доступні, спосіб приготування теж зрозумілий навіть інтуїтивно, без моїх рекомендацій. А вже з покроковими фото цей делікатес зможе приготувати абсолютно кожен. Удачі вам в приготуванні!
- Бекон - 10 штук (бекон, який продається в нарізці)
- Куряча грудка - 1 штука
- Кабачок - 2 штуки
- Кленовий сироп - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1/2 штуки (половина лимона)
- Каенского перець - 1 щіпка
- Сіль перець - За смаком
Наріжте курячу грудку на довгі смужки. Приправте шматочки курки кайєнським перцем, сіллю і чорним перцем.
Наріжте кабачки на смужки, приблизною довжиною до курячої грудях.
Візьміть три смужки кабачка, і загорніть таким чином, як це показано на фото.
Виконайте те ж саме з іншими шматочками.
У мисці змішати лимонний сік, кленовий сироп і діжонська гірчицю. Змастіть рулети щедрим кількістю соусу.
Помістіть деко з рулетами в розігріту духовку і випікайте протягом 12 хвилин при температурі 400 градусів. Поверніть деко іншою стороною, змастіть рулети соусом і поставте назад в духовку на 12 хвилин.