Рецепт Сочевиця по-італійськи фото

Сочевиця по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Бобові, Сочевиця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Всупереч поширеному стереотипу, італійці їдять не тільки піцу і макарони. Наприклад, сочевиця в Італії - традиційне новорічне блюдо. Пропоную приготувати мій варіант сочевиці.

Нижче я напишу покроковий рецепт, як приготувати сочевицю по-італійськи. Консистенцію можна регулювати на свій смак, але сочевиця не повинна бути сильно розвареної. Трави підійдуть свіжі або сушені. Рецепт дуже простий, але завдяки травам, смак банальної сочевиці заграє зовсім новими фарбами. Сочевицю по-італійськи можна подати як самостійне блюдо або як гарнір.

  • Сочевиця зелена - 120 грам
  • Сіль - За смаком
  • Томатна паста - 50 грам
  • Шавлія - 1 пучок
  • Розмарин сушений - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цибуля - 0, 5 штуки
сочевиця по-італійськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
сочевиця по-італійськи - фото крок 2
Сочевицю заздалегідь замочіть у воді на пару годин.
сочевиця по-італійськи - фото крок 3
Наріжте дрібно цибулю і обсмажте його на середньому вогні до прозорості.
сочевиця по-італійськи - фото крок 4
Додайте на сковороду сочевицю, перемішайте з цибулею. Обсмажуйте сочевицю 5 хвилин.
сочевиця по-італійськи - фото крок 5
Потім додайте гарячої води, щоб вона повністю покривала сочевицю. Зверху покладіть трави. Закрийте кришкою, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Залиште сочевицю нудитися 30 хвилин.
сочевиця по-італійськи - фото крок 6
Після додайте томатну пасту, перемішайте і тушкуйте ще 20 хвилин. В самому кінці посоліть за смаком.
сочевиця по-італійськи - фото крок 7
Сочевиця по-італійськи готова, смачного!

Схожі рецепти