Рецепт Сочевиця червона в мультиварці фото

Сочевиця червона в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Бобові, Гриби, Цибуля, Печериці, Сочевиця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Сочевиця відноситься до сімейства бобових, вона багата різними корисними елементами. Вона прекрасно підходить як гарнір до різних страв. Приготуйте сочевицю з додаванням грибів.

Щоб приготувати смачний і поживний гарнір, ви можете використовувати не звичні крупи, а смачну і корисну сочевицю. Доповніть її обсмаженими овочами і грибочками. Вони додадуть страві карколомний аромат. Про те, як приготувати сочевицю червону в мультиварці, читайте в цьому рецепті.

  • Червона сочевиця - 1, 5 склянки
  • Печериці - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кріп - 1/4 пучка
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Очистіть і помийте моркву і цибулю. Дрібно наріжте їх, морква можна натерти на тертці. У чашу мультиварки налийте рослинне масло, розігрійте його. Пасеруйте на маслі овочі до золотистого кольору.
2
Замочіть в мисці з водою печериці або будь-які інші свіжі гриби. Гарненько помийте їх і почистіть. Обсушити гриби і поріжте пластинками. Викладіть їх обсмажувати до овочів і млоїте ще десять хвилин.
3
Поки обсмажуються гриби і інші овочі, промийте під проточною водою сочевицю. Покладіть її в чашу мультиварки, додайте очищений і дрібно нарізаний часник, зелень, мелений перець і сіль. Влийте воду і перемішайте.
4
Поставте мультиварку в режим приготування каш і готуйте страву, поки не випарується вся вода. Подавайте сочевицю гарячої з обсмаженими овочами і грибами.

Схожі рецепти