Сочевиця червона в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Сочевиця відноситься до сімейства бобових, вона багата різними корисними елементами. Вона прекрасно підходить як гарнір до різних страв. Приготуйте сочевицю з додаванням грибів.
Щоб приготувати смачний і поживний гарнір, ви можете використовувати не звичні крупи, а смачну і корисну сочевицю. Доповніть її обсмаженими овочами і грибочками. Вони додадуть страві карколомний аромат. Про те, як приготувати сочевицю червону в мультиварці, читайте в цьому рецепті.
- Червона сочевиця - 1, 5 склянки
- Печериці - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кріп - 1/4 пучка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Вода - 2 склянки
- Сіль, перець - За смаком
1
Очистіть і помийте моркву і цибулю. Дрібно наріжте їх, морква можна натерти на тертці. У чашу мультиварки налийте рослинне масло, розігрійте його. Пасеруйте на маслі овочі до золотистого кольору.
2
Замочіть в мисці з водою печериці або будь-які інші свіжі гриби. Гарненько помийте їх і почистіть. Обсушити гриби і поріжте пластинками. Викладіть їх обсмажувати до овочів і млоїте ще десять хвилин.
3
Поки обсмажуються гриби і інші овочі, промийте під проточною водою сочевицю. Покладіть її в чашу мультиварки, додайте очищений і дрібно нарізаний часник, зелень, мелений перець і сіль. Влийте воду і перемішайте.
4
Поставте мультиварку в режим приготування каш і готуйте страву, поки не випарується вся вода. Подавайте сочевицю гарячої з обсмаженими овочами і грибами.