Рецепт Червона риба в мультиварці фото

Червона риба в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете приготувати що-небудь не тільки смачне, але і дійсно корисне? Тоді пропоную червона риба в мультиварці якраз для вас.

Приготована за цим рецептом червона риба в мультиварці зберігає всі свої корисні властивості, при цьому не містить сторонніх жирів. Спробуйте зробити це блюдо будинку і ви будете вражені результатом.

  • Форель - 500 грам
  • Суміш перців горошком - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сухі трави - 1 щіпка (базилік, орегано і т.Д.)
  • Сушений імбир - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
червона риба в мультиварці - фото крок 1
1. Рецепт приготування червоної риби в мультиварці настільки простий, що з ним впорається навіть новачок на кухні. До того ж, не доведеться безперервно контролювати процес. Для початку необхідно вимити і просушити рибу. Очистити від зайвих плівок, якщо такі є, і нарізати порційними шматочками.
червона риба в мультиварці - фото крок 2
2. Головний секрет цієї страви саме в спеціях. Для приготування приправи для риби необхідно змішати суміш перців (краще використовувати горошком, для більшого аромату), сіль, улюблені сухі трави, мускатний горіх і сушений імбир. Всі інгредієнти потрібно ретельно потовкти у ступці або за допомогою кухонного молоточка. За бажанням можна додати і інші спеції для риби.
червона риба в мультиварці - фото крок 3
3. Отриманою приправою потрібно ретельно обмазати кожен шматочок риби. Залишити рибу в спеціях мінімум на 1 час, щоб вона добре ввібрала приправу.
червона риба в мультиварці - фото крок 4
4. Після того, як риба ретельно просочилася, можна приступати до безпосереднього процесу готування. Ідеальний варіант для такої риби - це приготування на пару. Для цього необхідно налити в мультиварку воду і помістити спеціальний контейнер. При бажанні таку рибу можна готувати і безпосередньо в чаші мультиварки. Помістити рибу в контейнер і включити режим На пару. Залежно від розміру шматочків, готуватися вона буде 20-30 хвилин.
червона риба в мультиварці - фото крок 5
5. Коли червона риба в мультиварці в домашніх умовах готова, акуратно дістати її і можна подавати до столу. При бажанні можна додатково приготувати вершковий соус, проте риба настільки смачна, що це зовсім не обов'язково. До цієї страви підійде будь-який гарнір.

Схожі рецепти