Сочевиця жовта на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування жовтої сочевиці на сковороді. Таке блюдо чудово підійде на обід, вечеря. Воно ситне, корисне і дуже смачне. Приступимо до його приготування!
Таке блюдо відмінно виглядатиме як самостійно, так і як гарнір до м'яса. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо будинку. Сочевиця сама по собі є дуже ситним продуктом. Крім цього, вона дуже корисна
- Сочевиця - 250 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, паприка - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Починаємо підготовку з того, що промиваємо жовту сочевицю під водою, потім поміщаємо її в каструлю з киплячою водою. Варимо сочевицю на слабкому вогні під кришкою протягом 15-20 хвилин.
Очищаємо цибулю та моркву, натираємо другу на крупній тертці. Цибулю дрібно рубаємо ножем. На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість оливкової олії і починаємо обсмажувати овочі до м'якості. Додаємо спеції і добре перемішуємо.
Овочі повинні повністю розм'якшити.
Додаємо сочевицю до овочів, ретельно все перемішуємо. За бажанням додаємо часник і тушкуємо все під кришкою протягом 15-20 хвилин. Блюдо готово, смачного!