Рецепт Сочевиця жовта на сковороді фото

Сочевиця жовта на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Бобові, Сочевиця
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування жовтої сочевиці на сковороді. Таке блюдо чудово підійде на обід, вечеря. Воно ситне, корисне і дуже смачне. Приступимо до його приготування!

Таке блюдо відмінно виглядатиме як самостійно, так і як гарнір до м'яса. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо будинку. Сочевиця сама по собі є дуже ситним продуктом. Крім цього, вона дуже корисна

  • Сочевиця - 250 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець, паприка - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
сочевиця жовта на сковороді - фото крок 1
Починаємо підготовку з того, що промиваємо жовту сочевицю під водою, потім поміщаємо її в каструлю з киплячою водою. Варимо сочевицю на слабкому вогні під кришкою протягом 15-20 хвилин.
сочевиця жовта на сковороді - фото крок 2
Очищаємо цибулю та моркву, натираємо другу на крупній тертці. Цибулю дрібно рубаємо ножем. На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість оливкової олії і починаємо обсмажувати овочі до м'якості. Додаємо спеції і добре перемішуємо.
сочевиця жовта на сковороді - фото крок 3
Овочі повинні повністю розм'якшити.
сочевиця жовта на сковороді - фото крок 4
Додаємо сочевицю до овочів, ретельно все перемішуємо. За бажанням додаємо часник і тушкуємо все під кришкою протягом 15-20 хвилин. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти